Første husprojekt: Soveværelset

Slutspurten

Væggen til soveværelset er lige trukket en anelse ud, og derfor har de sidste mange dage været lidt pressede. Hvis I ikke selv har prøvet det, så støver gipsplader så meget, at man næsten ikke forstår det. Det er umuligt at holde inde, især når der bliver bygget i et gennemgangsrum. Så vi har boet i et mindre kaos og støvshow, hvilket har taget livet af den højgravide rent overskudsmæssigt. Der skal heller ikke så meget til længere! Men nu er det lys for enden af tunellen, og vi kan forhåbentlig male i morgen eller onsdag. Alle tingene jeg har købt til soveværelset står opmagasineret i garagen, og er klar til at blive sat op. Det bliver stort!

Jeg er netop kommet hjem fra Netto, med to, store poser som jeg knapt kunne bære – jeg burde virkelig benytte mig af online supermarkeder. Jeg henter børnene om en times tid, og da jeg har været på farten hele dagen, skal jeg lige ligge ned og trække vejret, inden den står på børn med 200 km/t. Men jeg fik lige lyst til at give en update herinde, især på graviditeten, som er ved at være i slutspurten nu.

For tre uger siden havde vi bestilt en 3D scanning, bare for at kigge ind til ham, som viste, at hans maveomfang var lidt lille (intet alarmerende), og derfor ville jordemoderen gerne tjekke ham igen. Jeg blev scannet igen i dag, og selvom maveomfanget stadig ikke helt fulgte med resten (han er ca. en uge bagud på det punkt), så har han det godt, og der skal ikke gøres yderligere. Det var rart, at han havde taget på og trives. Der er fire-5 uger til termin nu, og i og med jeg er i uge 36 nu, kalder jeg det her for slutspurten. For oh my my, hvor er jeg bare færdig – på alle tænkelige måder.
Jeg fik også lige spurgt hende, om jeg slet intet kunne gøre for at fremme fødslen, fx når jeg er inde i for terminen i uge 37, og hun sagde, at jeg kunne komme ind og få en hindeløsning to uger inden termin. Normalt gør man det ikke rigtig før temin, men fordi jeg er tredjegangsfødende, så er man hurtigere mere moden til en fødsel, og ens livmoderhals er også blødere. Det tilbud vil jeg 500% benytte mig af. Jeg fik også hindeløsning med Sylvester, da jeg var gået 4 dage over tid, og dét satte gang i fødslen. Hindeløsninger virker ikke på alle, men jeg har god erfaring med det, så det vil jeg prøve igen. Det skal lige siges, at det her jo er ved en privat jordemoder. Jeg tror slet ikke, at de gør det i offentligheden længere?

Grunden til at jeg måske ikke skriver så meget om min graviditet, er fordi jeg ikke synes, at jeg laver andet end at brokke mig. Berettiget brok, synes jeg – men det gør det jo ikke mere opløftende. Det kan umuligt være særlig spændende at læse om, hvor hårdt og træls jeg har det i min krop. Det er blot min tanke, men I må jo altid skrive hvis I har et spørgsmål til noget bestemt.

Med en måned til termin er stort set alt ordnet, pakket, vasket og købt, men det er også udelukkende fordi jeg har gået hjemme så længe. Det eneste jeg mangler er en vikle (som jeg har i sigte) og babyalarmer. Vi har haft de samme babyalarmer siden 2o14, og babyunit’en er gået helt i stykker. Det er ikke noget der bliver nødvendigt lige med det samme, så det har jeg ikke travlt med. Har I forresten et bud på, hvilken model fra Neonate jeg skal købe? Dem vi har kan ikke købes mere. Jeg skal bare kunne se temperatur, og så skal de ikke være for store. Med andre ord, de skal være simple og jeg gider ikke betale for alt muligt fancy – men vi har været meget glade for Neonate!

Så alt i alt er der ikke særlig meget nyt, men der sker alligevel en hel del herhjemme. Mit hoved kan ikke rumme super meget, og jeg har svært ved at tage stilling til ting som er længere ude i fremtiden end én uge, men det er nok bare loddet i at være højgravid og mor til to i forvejen. Der er vist ingen tvivl om, at jeg glæder mig til at føde, vel?

Håber I har en dejlig dag, og nyder at solen er fremme igen x

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første husprojekt: Soveværelset