Indkøb til baby: Mine erfaringer

Forårsgarderobe: Pænt og ammevenligt

Når man så har født det der barn, har gået i strømpebukser og stretchkjoler i et halvt år, og inderligt glæder sig, til at hoppe i sit gode, gamle (eller nye) tøj, så skal man Gud hjælpe mig også tænke på, om det nu er ammevenligt, hvis man altså ammer. Kan man på en eller anden måde lide knappe op eller hive til siden, så man kan svinge et bryst ud? De er altså ikke for sjov, de der mor-struggles. Man er bare nødt til at tænke i ammevenlige baner, da man ikke har lyst til at ende ud i en situation, hvor man er nødsaget med at sidde halvnøgen eller med bar mave – i hvert fald ikke, når man er ude blandt andre. I sofaen derhjemme er en helt, helt anden snak!


H&M / H&M / WEEKDAY / NOISY MAY
H&M / H&M / H&M / H&M

Uden at have overanalyseret noget, så har jeg vist en ting med de brunlige- og blålige nuancer. Jeg tror bare, det leder mine tanker hen på forår og lysere tider. Det her med at tænke på ammevenligt tøj, minder mig om, at jeg skal huske at købe nogle ammetoppe, som man kan have indenunder, det synes jeg er rart, selvom man også har ammebh på.

Det er faktisk lidt skørt, men jeg elsker at lave den her slags collager. Finde tøjet, redigere, placere og flytte rundt – selvom det tager virkelig lang tid. Det er sådan lidt meditativt for mig, skørt ikke? Jeg håber, I kan lide den slags indlæg (også), ellers må jeg bare lave dem for min egen fornøjelse 😉

God torsdag til jer x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indkøb til baby: Mine erfaringer