Graviditetsdagbog #3 Når ordet 'træt' når nye højder

En ny graviditetsuge, tanker og endelig weekend

Ny kjole fra H&M med plads til både mave og bryster (det er åbenbart også en ting nu), den er desværre udsolgt online, men koster 249,- og min er en str. small)

Det er fredag, og lige for tiden kan jeg lide fredag lidt mere, end jeg plejer. Jeg går nemlig ind i en ny graviditetsuge hver fredag, og for en som i forvejen synes, at den her graviditet er lidt langtrukken, så er det altså bare fantastisk at se fremgang på den måde. Det er også en god måde at gå på weeekend på. Et skridt nærmere! Den gravid-app jeg bruger hedder ‘preg life’ – min veninde anbefalede mig den, og den er altså god, nem og overskuelig. Derudover indeholder små videoer af barnets udvikling, dem synes jeg er ret fine.

Som andengangs fødende kan man allerede nu mærke liv, hvis man er heldig. Jeg har et par gange mærket noget, som jeg tror er minispark, men er stadig lidt usikker. Men det er bare så livsbekræftende at mærke ‘noget’. Det kan godt komme til at lyde forkert, men i og med at det er tredje gang, så kan det bare umuligt være ligeså spændende, i hvert fald ikke for mig. Jeg har egentlig ikke noget imod at være gravid, men jeg vil hellere bare have min baby ud, fordi det er dét der er fedt. På den anden side så hviler jeg også helt vildt meget i det, og er meget bevidst om alle de signaler som kroppen sender mig, og ved, hvordan jeg skal reagere/ikke reagere. Det er rart og trygt. Noget helt skørt er, at jeg glæder mig til fødslen. Det gør jeg altså, er det skørt?

Om nogle timer har jeg fri, så skal jeg suse hjem og hente børn, hjem til de små hunde og bare slappe af sammen med min mor og børnene. I aften skal Rune og jeg ud og spise, og er I vimmer hvor vi glæder os. Jeg kan helt ærligt ikke huske, hvornår vi sidst har været på date. Det er SÅ længe siden. Vores hverdag drukner bare i husprojekt, børn, praktik og alt for lidt tosomhed og holden-i-hånd, så det kan kun give pote for os begge, at få prioriteret vores forhold i aften. Man kan hurtigt blive lidt for meget samarbejdspartnere, og glemmer kæresteriet.

Jer, der har læst med længe; Hvis I savner et tidligere indlæg, som I synes trænger til repost – så skriv endelig. Jeg har dem alle sammen liggende ‘bag om’ kulissen.

Håber, I får en god weekend :-*

]]>

2 kommentarer

 • Maria

  Det er altså bare spændende med den graviditet. Man får næsten lyst til at få en mere

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emmakathrine

   Haha, det forstår jeg godt 😀 I skal da bare igang så! Vi havde en skøn aften, tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Graviditetsdagbog #3 Når ordet 'træt' når nye højder