Repost: Verdens bedste cheesecake

Graviditetsdagbog #2 Det bliver mere og mere virkeligt

29.08.2018

Nu har jeg været bevidst om min graviditet i over 10 dage. Men jeg er stadig kun i 7. uge, så der kan nå at ske meget. Dengang med Vega var jeg overhovedet ikke opmærksom på alt det, der kan gå galt i en graviditet. Der var ikke rigtig fokus på det, og derudover var jeg meget ung, og kendte stort set ingen, der havde været gravide. Med Sylvester var jeg lidt mere obs på det, men stadig meget rolig.

I den her graviditet er jeg meget mere nervøs. Alt den snak med, at når man er over uge 8 er man for det meste homesafe, men så alligevel ikke? Og lige nu er der ret lang tid til nakkefoldsscanning. Men jeg stoler på min krop, det gør jeg. Jeg har haft to sunde, vellykkede graviditeter, så selvfølgelig får jeg det igen. Vi har booket en tryghedsscanning d. 10. september, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til.

Udover alt det praktiske, så er jeg ubeskriveligt træt. Jeg kan ikke komme op om morgenen, er ved at falde i søvn når jeg kommer hjem fra arbejde, og kan næsten ikke holde mig vågen efter aftensmaden. Det er ulideligt! Jeg glæder mig til første trimester er overstået, så jeg kan få lidt mere energi. Men jeg tvivler dog på, om jeg nogensinde kommer ovenpå i den her graviditet med to børn og en flytning. Send hjælp!

1 kommentar

 • Line

  Det er virkelig hyggeligt og meget brugbart at følge med i dine skriblerier om din graviditet. Jeg er præcis lige så langt som dig (minus et par dage, da min termin er 1. maj), så det bliver hyggeligt at “følges”, og det er rart for mig at kunne sammenligne min egen situation lidt 🙂
  Dette er min første graviditet, og jeg kan i den grad relatere til dine tanker – jeg har aldrig været så bekymret, som efter jeg fandt ud af, at vi snart skal være forældre 😉 Heldigvis gik NF-skanningen også godt her, og nu glæder jeg mig til, at kvalmen går væk, og til at mærke liv!

  Jeg ser frem til flere graviditetsposts fra din hånd 🙂

  Hjerteligt tillykke med graviditeten <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Repost: Verdens bedste cheesecake