Engang i mellem tvivler jeg

Et lykkeligt øjeblik

Vi fik huset! Kan ikke huske, hvornår jeg sidst har været vidne til noget så spændende som en tvangsauktion på et hus, som man ønsker sig så inderligt. Men vi vandt, og det føltes som om en tung sten lettede fra mine skuldre. 

Vi var ude i huset for første gang i mange måneder forleden. Det var skønt, at se det uden møbler og bare helt indflytningsklar. Det eneste vi skal gøre, er at gøre rent. Jeg var ude og gøre køkken og badeværelset hovedrent i går, og nu mangler vi kun at vaske flader af og vaske gulv. Vi glæder os virkelig, virkelig, VIRKELIG.

Lysten til at skrive herinde har faktisk været helt i top, men det er der noget andet, der ikke har været – nemlig mit energiniveau. Jeg er så forbandet træt for tiden, selvom jeg egentlig har lyst til at dele en masse med jer. Ofte har jeg åbnet min blog, trykket ’tilføj nyt’, og så bare lukket den ned igen, efter at have stirret på den blanke side. 

Men jeg synes alligevel, at jeg lige måtte knytte et blogindlæg til mit seneste billede på instagram.  For det er ærlig talt lidt uvirkeligt, men samtidig pisse fedt! Det eneste som er ret ufedt, er, at vores hus stadig er til salg, og at der ikke sker en dyt. Det er virkelig drænende, at hænge på et hus. Vi har sat prisen lidt ned, og så krydser vi bare fingre. Vi flytter dog ud i det nye hus lige om lidt, og så kommer vores nuværende hus til at så umøbleret – hvilket ikke altid er en god ting for et salg, men jeg orker ikke rigtig mere nu. Der skal jo kun være én køber! Kom nu… Tror også mest det er fordi at vi selv er så glade for at bo der, både selve huset men også området. Og derudover er prisen virkelig god, og en som stort set alle kan være med på. Vi må have is i maven.

Noget andet som er rigtig skønt er, at både Vega og Sylvester har fået børnehaveplads pr. 16/10. Jeg var henne og besøge den i onsdags, skønt sted, som virkelig prioriterer udeliv og som har en KÆMPE legeplads med alt, hvad legehjertet begærer. Det har vi manglet i deres nuværende institution. Sylvester kommer til at starte 2,5 måned ‘for tidligt’ i børnehave, men ellers skulle han have den tid i en ny vuggestue, og for at skåne ham for mange skift, vælger vi at sende ham tidligere i børnehave. Men han er også helt klar til det. Det er så rart, at have institution på plads! Den ligger ca. 2 km væk fra huset, så det er også perfekt både i bil og på cykel. 

Så der har været meget at se til på det seneste, og mit hoved har været et helt andet sted end her. Men jeg har masser af beauty, familie og hverdag på vej til jer 🙂

 

]]>

3 kommentarer

 • Malene

  jaa hvor fedT. stort tillykke med det hele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria v

  Kæmpe tillykke hvor dejligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Så stort! Tillykke til jer. Også dejligt at du Har du en masse klar til os ☺️
  Keg har dog et lille ønske, hvis man må? ☺️
  Jeg kunne så hodt tænke mig outfit indlæg. Ikke blot en indkøbsliste, men hele outfits med sKo, smYkker, hår osv.
  Elsker din stil!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Engang i mellem tvivler jeg