Vaskeægte søndag

Der er gået lidt for meget fest-og-farver i den på det seneste, og der er blevet indtaget alkohol, selvom det har været i forbindelse med nogle gode arrangementer. Tænk, at jeg engang (som i for 5-6 år siden) gik i byen torsdag, fredag og lørdag….. Det kunne ikke ligge mere fjernt nu, især når jeg mærker, hvordan jeg har det bare efter én aften. Man siger jo, at det kommer med alderen – men jeg er jo ikke særlig gammel (synes jeg). Måske handler det bare om hvilket liv man lever – og jo længere tid der går mellem byturene, jo dårligere får man det, fordi kroppen jo får et chok, når man drikker. Anyway, jeg var på Smukfest i går, og havde en virkelig skøn aften med nogle dejlige mennesker. Jeg formår åbenbart stadig at besidde lidt fornuft, selvom jeg er fuld, så jeg er heldigvis kun ramt af enorm træthed i dag.

Jeg sov hos min mor i nat, og kom hjem omkring kl. 12 til en meget savnet familie – men jeg tror nu også, de havde savnet mig. Sylvester skulle sove mere eller mindre lige efter, og jeg fik lagt mig på sofaen, og gik helt kold igen. Vega tullede rundt og legede, så lidt iPad og tegnede og Rune kunne få lidt stilhed efter rigtig meget børn, børn, børn. Det er altså uvurderligt, det der med at have en base, hvor man bare er tryg og glad. Og så kan stilhed altså virkelig også noget – især i en småbørnsfamilie. Så jeg fik lige 2-3 timer mere på øjet i sofaen, viklet ind i dyner og hunde. Det var perfekt. 

Nu er klokken 17.45, og Vega tegner, Sylvester ser TV, Rune sover op ad mig, og jeg skal snart rejse mig og lave aftensmad til børnene. Lige i dag deler vi det op, så de voksne skal have tv-dinner med film senere. Mit overskud er lig med nul i dag, så børnenes aftensmad bliver nuggets og pasta med pesto. Ernæringsmæssigt ligger det helt i top, og det er helt i orden søndagsmad. Ironi kan forekomme, men børnene elsker det. Glade børn = glade forældre, ik’? 

Jeg går en dejlig uge i møde, men ser virkelig frem til en søndag aften på sofaen i Runes arme, så jeg venter lige med at tænke på hverdagen lidt endnu. 

Håber, I har en dejlig dag! 

]]>

1 kommentar

  • Maria

    HVor lyder det bare skønt med lidt tid alene, men det er også bare fantastisk at komme hjem til familien igen 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *