Et savn og en trang

In between houses

‘første’ indlæg i går, det varmer helt vildt, at I er glade for, at jeg er tilbage. Det føles som sagt også rigtig rart og ikke mindst rigtigt.

Det er vel kun på sin plads at starte med noget, der fylder rigtig meget hos os lige for tiden. Nemlig at vi er ved at sælge vores hus og forhåbentlig skal flytte i et nyt.

For ca. et års tid siden var vi ude og kigge på et hus. Et stort hus med masser af plads omkring, men stadig tæt på Aarhus. Det var ikke et helt normalt hus, for vi skulle nemlig bo klods op ad mine svigerforældre. Det vil umiddelbart være manges største mareridt, men jeg har det rigtig godt med dem, jeg har fået. Ellers kaster man sig heller ikke ud i sådan et projekt! Mine svigerforældre skrev under på købsaftalen på huset, og der var kun glade dage. Lige indtil at vi opdagede, at sælger slet ikke måtte sælge huset, fordi han havde så meget gæld i det. Dét og nogle andre problemer med sælger gjorde, at vi ikke kunne gennemføre købet alligevel. Det var en meget mærkelig situation at stå i. Siden da har der været næsten et års dialog frem og tilbage med advokater, ejendomsmægler og bank, og det er så endt med, at huset kommer på tvangsauktion. Selve auktionen har været fastsat (alt for) længe, og vi har bare gået og ventet. Nu sker det endelig om to ugers tid, og det er næsten ikke til at forstå. Det er sindssygt nervepirrende, fordi vi jo ikke er sikre på at få det. Vi tror og håber selvfølgelig med alt, hvad vi har, men intet er sikkert før afgørelsen. Jeg kan allerede mærke, hvor vred jeg bliver, hvis det ikke er os, der står med et hus i midten af august. Det er jo det farlige og usikre ved sådan noget. Det er en meget mærkelig følelse, fordi vi jo vil det så meget, men samtidig er så nervøse for, at det går i vasken.

Oveni det hele har vi sat vores eget hus til salg. Vi elsker det lille rækkehus, men vi har bare ikke nok plads til to voksne, to børn og to hunde. Skødstrup er det dejligste sted, og vores hus ligger helt optimalt med 150m til indkøb, 150m til tog og bus, og 200m til institution, 700m til skole osv. Hvis I kender nogle der har lyst til at flytte fra byen, kan I se vores hus her. Det er især optimalt til et par med ét barn eller et på vej, eller nogle lidt ældre, som vil gå fra et større hus til noget mindre. Jeg er jo nødt til at gøre lidt reklame, ik? Ligemeget om vi får det andet hus eller ej, er vi nødt til at flytte, selvom vi er lidt vemodige omkring det, men vi kan ikke komme uden om pladsmangel.

Så lige nu ved vi ikke, hvor vi bor henne til jul – det er lidt skørt. Vi regner selvfølgelig med, at vi bor i det nye hus, men vi er lidt in between lige nu. Både Rune og jeg (og ikke mindst mine svigerforældre) trænger virkelig til afklaring og RO på det her husprojekt. Jeg håber sådan på, at jeg om to ugers tid kan fortælle mere om det – for det er virkelig et fantastisk sted! Og så kan jeg jo også lige uddybe mine tanker om at flytte sammen med mine svigerforældre. Vil dog lige tilføje, at vi kommer til at bo i hvert vores hus, inden I bliver helt forskrækkede ;)]]>

8 kommentarer

 • VicToriA

  Min kÆreste køber lEJLighed ikbj. Det ee jo JubglEloV!

  Godt du Er tilbage

  KRam

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emmakathrine

   Jeg forstår ikke halvdelen af din kommentar 😛 Men tak!!! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne sofie

  Hej emma. HvOrdan var din oplevelse af at flytte fra mIdtbyen og i hus første gang? Min kÆreste og jEg hAr lige kØbt hus, og jeg glæder mig, men jeg er også nerVøs for, om det Bliver for stille derude i forstaden;-) savner du at bo i byen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emmakathrine

   Hej! jeg vil gerne indrømme, at da vi første gang så huset på nettet, tænkte vi: “vi skal aldrig flytte så langt væk fra byen”. men lynhurtigt vænnede vi os til det, og nu synes vi slet ikke, det er et problem ifht. afstanden. jeg savner da byen og det den har at byde på, men man bruger heller ikke byen ligeså meget, når man ikke bor i den. nu ved jeg ikke, om i har børn, men tiden flyver afsted når man har børn – ligemeget hvor man bor. det skal nok blive rigtig godt for jer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anne

  Så dejligt og have dig tilbage<3 jeg har fulgt dig siden du startede din blog og du giver så god inspiration 🙂
  glæder mig til at følge dig her igen.
  så spændende med jeres hus. hvor ligger det henne af, hvis vi må spørge? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emmakathrine

   Tak for dine søde ord :-* Det ligger i Aarhus-området. Jeg skal nok fortælle mere, hvis det bliver vores.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Det lyder godt nok Som en frustrerende situation i står i. Jeg misunder jer virkelig ikke, men jeg krydser fingre for, at huset bliver jeres – og måske endda til billigere penge, nu hvor det er tVangsauktiOn?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emmakathrine

   Tak for dine krydsede fingre! Nej, desværre ikke – for ellers køber banken det bare.
   Min blog har altid ligget på bloglovin, så den skulle meget gerne være derinde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et savn og en trang