Pinsesøndag

Weekend update

 photo P5291650.jpg

Hej med jer :) Så gik der lige en weekend uden bloggen. Jeg føler ikke, at jeg har haft hverken tid eller overskud til at sidde foran computeren. Men nu er det søndag, Vega er blevet puttet (men hun sover stadig ikke…), og jeg kan endelig sidde og koncentrere mig lidt.

Vores weekend har været god! I fredags var min kæreste ude, og jeg gik i seng kl 23. Det var en ret vild aften for mit vedkommende. I går tilbragte jeg hele dagen med min veninde i byen med frokost og lidt shopping. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har gjort det. Det var så skønt og lige hvad jeg trængte til. Jeg fik bl.a. købt den perfekte sommerkjole, som jeg måske lige kan blogge om en af de kommende dage.

 photo PicMonkey Collage_1.jpg^Nu med rygsæk <3

I går aftes var vi ude og spise på Restaurant ET her i Aarhus, det var virkelig, virkelig, virkelig lækkert og kan varmt anbefales! Vi har nemlig en del at fejre, og derudover var det bare så længe siden, at vi har gjort den slags. Det hele kan nogle gange godt drukne lidt i hverdag og kedelig aftensmad, og nogle gange synes jeg ikke, vi når at se hinanden i løbet af en helt almindelig dag. Så det var så dejligt at vi havde bedsteforældre der ville passe Vega, så vi kunne få lidt tosomhed.

Dagen i dag har været underlig. Jeg har været helt ved siden af mig selv, og jeg aner ikke hvorfor. Jeg har været træt, haft manglende overskud og så har mine følelser siddet helt uden på tøjet. Vega hev mig på et tidspunkt i håret, og jeg var vitterligt lige ved at græde. Kender I de dage, hvor der bare ikke skal noget til at slå én ud? Vi så også ‘Click’ med Adam Sandler, og jeg endte med at stortude, sådan med lyd på, der i slutningen. Hej hej. Heldigvis har jeg verdens sødeste mand, der bare har bedt mig om at lægge mig i sofaen, og puttet dynen på mig, stort set hele dagen. Jeg tror bare, jeg skal tidligt i seng og sove det ud :)

 photo P5291651.jpg

Hvis I kigger ind i morgen formiddag, kommer der med stor sandsynlighed et indlæg hvor jeg fortæller, hvad vi blandt andet var ude og fejre i går :)

God søndag x

 
   

4 kommentarer

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pinsesøndag