Det vidste I nok ikke #1

Wee-wee-weekend

 photo 3061d17e-5c81-4fa6-82de-756afe744540.jpg

Vi havde virkelig en dejlig morgen i morges. Vega er bare i hopla, når hun vågner, og selvom vi ingen øjne har endnu, så kan vi ikke lade være med at smile, når hun er så glad. Vi endte alle sammen med at vågne ligeså stille, og havde endda tid til at putte i sengen. Da jeg ikke selv skulle aflevere Vega i vuggestue, havde jeg pludselig tid til at lave lækker morgenmad. Så den stod på scrambled eggs, brunchpølser og juice. Min mave var glad, og jeg var glad, da jeg cyklede på arbejde efter en hyggelig morgen med dem jeg elsker allermest. Bedre start på weekenden kan jeg vist ikke tænke mig til :)

En weekend, som jeg er sikker på, bliver rigtig skøn. I aften skal vi besøge nogle venner og deres snart to måneder gamle babypige! Jeg glæder mig SÅ meget til at se hende(!) og dem, selvfølgelig ;) I morgen står den endnu engang på henholdsvis 50 og 60-års fødselsdag, hos min kære far og hans kone. For det ikke skal være løgn, skal vi faktisk også til 50-års fødselsdag næste weekend. 3 weekender i streg, det må næsten være rekord. Men store, runde fødselsdage = god, lækker mad i lange baner, tommel op!

Jeg har fri om en lille time, og jeg sidder faktisk bare og venter på postmanden, der meget gerne skulle have en pakke med til mig. Selvom jeg allerhelst bare vil hjem og ligge på langs efter job, er der vasketøj og opvask i lange baner, som jeg desværre ikke kan ignorere længere… Hvis jeg nu er rigtig hurtig, kan jeg måske klemme en lillebitte morfar ind, og putte mig ind til mit allermindste dyr ^

GOD weekend :)

 
   

2 kommentarer

 • Maja

  Til din morfar? ;-)
  God weekend ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Kathrine

   Hahahaha, jeg fik lige den ledeste griner på. Kan godt se, at det ikke hang så godt sammen – det er rettet nu ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det vidste I nok ikke #1