Julens hjælpere

Vores nytår

Det er vores tredje nytår med børn, og de to forrige har været helt low-key. I 14/15 holdt Rune og jeg nytår hos Runes far, med en lille Vega på knapt et år. Sidste år var jeg meget højgravid med Sylvester, og vi havde en virkelig god aften bare Rune og jeg, imens Vega sov. Vi lavede god mad, spillede spil, hørte Frank Sinatra og gik i seng kl 01.30. Jeg husker tydeligt da klokken blev 00.00, hvor vi stod på altanen og så fyrværkeriet, skålede i champagne og jeg tænkte, at der ikke var noget sted jeg heller ville være, end lige dér med ham.

Grundet børn, har der af gode grund ikke været involveret store mængder alkohol de sidste par år. Generelt er forventningerne til nytår blevet skruet gevaldigt ned efter vi har fået børn, og det gør mig virkelig ingenting. Vi kunne sikkert godt få dem passet, men behovet er der ikke (i hvert fald heller ikke år), og jeg har det også godt med at have dem hos mig lige den dag.

I år har vi teamet op med nogle gode venner, der også har børn. Vi bliver 8-10 mennesker, og det bedste af det hele er, at vi kan lægge børnene til at sove, og senere kan vi selv gå direkte på hovedet i seng. Så vi skal ikke have to sovende børn ud i en kold bil midt om natten, og der er ikke en af os skal holde sig ædru for at køre bil. Det er sådan noget der er virkelig meget optur :) Så vi voksne kan have en god aften og trille i seng når vi ikke kan mere. Perfekt.

Jeg aner som sædvanlig ikke, hvad jeg skal have på, men mon ikke jeg finder noget. Alle kjolerne herunder er et godt bud på nogle klæder jeg godt gad, selvom der er lidt til forskellige niveau af festlighed ; ) Vores aften bliver ikke vild-vild i og med vi har flere børn i huset, men man skal aldrig gå ned på en flot kjole, hæle, pæn makeup, god mad og champagne. Vel?

Nytårskjoler

(Indeholder affiliate)
1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8

Hvordan ser jeres nytårsplaner ud, med eller uden børn, høje eller lave forventninger?

 
   

5 kommentarer

 • Den røde er sød
  nytår med familien er dejligt, da jeg var barn holdt vi det ofte med en anden familie, mega hyggeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Wow den snoede fra Topshop er virkelig fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Kathrine

   Ja! Jeg havde faktisk glemt Topshop lidt, indtil jeg lige ledte efter kjoler. De har mange gode sager!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • C

   Topshop er jo desværre lukket i magasin i Århus men de ligger stadig på strøget i KBH. Jeg tror jeg vil lede efter den. Tak for tip 👍🏼

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Kathrine

   Nå ja, det er rigtigt. Ellers køb den online? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julens hjælpere