En måned

Video: Hverdagsmakeup og beautyfavoritter lige nu

 photo PC042935.jpg

WOW, hvor har graviditeten bare sat sig for vildt i mit ansigt. Det slog mig lige, da jeg så videoen igennem. Det er måske ikke så forbavsende for andre at se, men når man ser på sit eget ansigt hver dag, så kan man virkelig se en forskel. Fuck det, det forsvinder lige om lidt, og jeg kommer ikke til at savne mine kæmpe kinder og min dobbelthage ;) Noget helt andet: jeg skal virkelig blive bedre til det med videoer. Jeg tror, jeg skal læse en masse guides og se en masse turorials og how-to’s, for vi er godt nok helt nede på amatørniveau. Faktisk var jeg lige ved ikke at publicere videoen, fordi jeg synes det er ret pinligt, og at jeg vrøvler alt for meget. Men øvelse gør mester, og jeg skal nok komme efter det. Jeg vil nemlig gerne have flere videoer herind, så det håber jeg, I er friske på :) P.S. Man kan slet ikke høre, at jeg er jyde, vel?

Husk at trykke HD! :)

Her har I i hvert fald en video af en hurtig hverdagsmakeup, som jeg stort set altid lægger, når jeg hurtigt skal ud af døren og gerne vil ligne et menneske. Derudover fremhæver jeg de produkter, som jeg er specielt glad for lige nu.

Produkter i videoen
Rudolph Care Acai Antioxidant Cleansing Foam
Helena Rubinstein Prodigy Oil
Balance Me Restore and Replenish Face Cream
L’Oréal LUMI Magique Concealer Light
Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup
L’Oréal Brow Artist Plumper ‘Medium/Dark’
Maybelline Dream Sun Bronzing Powder ‘Blonde’
Nilens Jord Blush ‘704’
MAC Mineralize Skin Finish ‘Soft & Gentle’
The Balm Mary-Lou Manizer

MAC Mineralize Charged Water

Hvis I har spørgsmål til nogle af produkterne, så smid dem endelig i kommentarfeltet :)

God weekend x

   

6 kommentarer

 • Anne

  Hej Emma :) hvad farve foundation bruger du? Hvad er navnet på den? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Emma :)

  Jeg ved godt at videoen er lidt gammel, men jeg er først lige faldet over din blog. Super fed blog og gode video indlæg. Så til mit spørgsmål. Hvilken en pen bruger du til at tegne dine bryn op med og hvor er din børste fra til at redde dem på plads? :) Jeg bøvler også selv med dumme øjenbryn, så håber dit tricks vil kunne hjælpe mig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Emma :)
  Hvilken farve bruger du af Estee Lauder foundation?

  :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emmakathrine

   Hej Pernille. Undskyld jeg slet ikke har svaret dig! Men nu kigger jeg lige mine kommentarer igennem, og så opdagede jeg den. Skal du stadig bruge nummeret på farven?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Åh er helt vild med din sammensætning af produkterne! Og hold op hvor er du smuk gravid!
  Jeg er meget interesseret i at høre, hvilke pensler du bruger og hvor de er fra! ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg er fan af dine videoer, Emma!! Du må endelig ikke gøre dem “perfekte”. Lidt fejl og vrøvl er en del af charmen. Jeg er i hvert fald vild med det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En måned