Høj

Ud med det gamle, ind med det nye

Jeg har ikke haft lyst til at skrive noget som helst herinde, meget længe. Det har nok noget at gøre med, at jeg føler mit privatliv er kommet for meget indover min blog, og det bryder jeg mig ikke om. Det hele er blevet for personligt. Ja, det har uden tvivl været min egen skyld, men jeg vidste åbenbart ikke hvad jeg gik ind til. Jeg er åbenbart mere privat anlagt end jeg lige gik og troede – det er måske meget godt. Derfor har jeg også slettet over 350 indlæg herinde fra (det tog pænt lang tid). Jeg har slettet stort set alt faktisk, og kun ladet nogle få indlæg blive. Bloggen kommer derfor til at have fokus på noget andet nu – nemlig mit musik, min udvikling som artist, oplevelser, og hvad der nu ellers hører med. Det føles rigtigt, så det er sådan det bliver. Derfor vil min blog jo naturligvis heller ikke blive opdateret så ofte, men kun når der er noget relevant med hensyn til musikken.

Der er sket to store ændringer i mit liv på meget kort tid. Det ene er, at jeg flytter til København inden for 2 måneder, måske før. Det var en ret spontan beslutning, men det føles rigtigt, sådan rigtigt rigtigt. Jeg har brug for at få et pust i min hverdag, og komme lidt væk fra min fødeby, hvor jeg føler jeg er kørt lidt død. Møde nye mennesker, se nye steder, komme på et lille eventyr på den anden side af broen. I kender måske følelsen. Jeg glæder mig helt vildt! Derudover er jeg heller ikke i et forhold længere, men jeg har det godt, og det er ikke noget jeg vil komme nærmere ind på.

Jeg ved godt, at der sikkert er mange læsere der springer fra nu, da det er det personlige der ofte trækker mange læsere til. Men det er også helt okay! Det er jo bare en blog, forfanden. Men jeg håber stadig at nogle af jer vil hænge i og følge mit musikalske eventyr, det ville jeg i hvert fald blive rigtig glad for! Og så skal I også lige have en kæmpe tak for at have været sådan nogle søde læsere, for det har I virkelig været, og I har gjort det 1.000.000 gange sjovere at blogge!

Husk at I stadig kan følge mig på Instagram (emmakathrine_), Twitter (emmakathrine) og Facebook

xx E

 
   

7 kommentarer

 • Juju

  Du vil miste mig som læser, hvis du holder op med at skrive om kost og motion.. Du inspirerede nemlig mig rigtig meget, rimeligt træls.. :( Du må have det godt så længe! Held og lykke med din musik!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Jeg har måske et lidt dumt spørgsmål men jeg kan huske et indlæg, hvor du havde lagt nogle link ind til to smukke lange nederdele. En i sort og en i hvid. Jeg har ledt hele aften efter det indlæg, men kan ikke finde det. Er det muligt at du kan sende det link igen? Er så forelsket i de lækre nederdele!

  Mvh. Janni Riis

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder som en god idé at flytte, hvis du har brug for at prøve noget nyt :) Og held og lykke med musikken, tror det er praktisk godt, at du også flytter til kbh, når det er musikken du brænder for. Ps. vil stadig følge dig:)

  Mvh Amalie Nicoline
  Blog: http://www.AMALIENICOLINE.blogspot.com
  Shop: http://www.AMALIENICOLINE.tictail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siri K

  Du skal selvfølgelig gøre lige præcis det du har lyst til! Det andet dur på ingen måde.. Men jeg håber, håber, håber nu alligevel at du kommer til at skrive om kost og motion også – det var meget derfor jég fulgte dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Kommer du heller ikke længere til at skrive om motion, mad m.m. ? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Forandring fryder. Det har været spændende, så længe det varede, at opleve og følge dig.
  Held og lykke med det hele!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Høj