Drømmesofaen

Træt torsdag med glimmer på

img_1856Det er som om, at når ens børn er vågne om natten, vil man virkelig gerne have et oprigtigt og klart svar på: “HVORFOR?”. For det virker så ligegyldigt og unødvendigt i situationen, sådan var det i hvert fald for vores vedkommende i nat. Både Vega og Sylvester har sovet igennem i mange måneder, og det har været fuldstændig, vildt fantastisk! Men engang i mellem glipper det – og selvom der går måneder imellem, er det ikke mindre hårdt af den grund. Kl. 02 kiggede jeg på klokken, fordi der var en lille dreng, der græd. Jeg lå lidt og afventede, men konstaterede hurtigt, at det ikke ville stoppe foreløbig. Så jeg gik op og hentede ham, tog ham ned i vores seng og puttede med ham. Her lå vi i en time, hvor han skiftevis klynkede og halvsov, indtil det blev for meget for både Rune og jeg, og han kom op i sin egen seng igen. Det passede selvfølgelig ikke herren, men han havde både fået vand og en ren ble, og når man kender sit barn, ved man, hvornår der reelt er noget galt, og hvornår der ikke er. Det her var bare brok og overtræthed. Han blev ved og ved, og derfor tog jeg Vega med ned i vores seng, da hun jo ikke kan sove for hans skråleri. Jeg lå og håbede, at han ville give op, men det gjorde han langt fra. Så da klokken var 04, og jeg tænkte, at jeg havde knapt to timer mere at sove i, gik jeg ovenpå og tog ham op af sin seng. Så lagde vi os på sofaen, hvor han lå på min mave, og faldt efter 30 minutter i søvn dér. F*** en nat, tror I jeg havde hovedpine i morges, da jeg vågnede? Imens jeg skriver det her er mine øjne ved at lukke sig selv konstant, og jeg har bare den længste dag foran mig. Typisk, ikke? Som nogle af jer måske så på min instastory, var Sylvester også godt balret i morges, da jeg vækkede ham (hvilket jeg ellers aldrig gør, da han altid vågner af sig selv).

Anyway, så har jeg nogle skønne ting på programmet i dag: nemlig en helt masse beauty-relaterede ting, så det er lige i min ånd :) Desværre er jeg først hjemme ved 21 i aften, så jeg får slet ikke mine to små pus at se, og det er aldrig sjovt. Tror helt seriøst aldrig at jeg vænner mig til at være væk fra dem i længere tid. Men mon ikke det bliver bedre med årene? I dagens anledning har jeg lagt en ret solid (håber jeg) heldags makeup, som I kan se på det dugfriske selfie øverst i indlægget. Man skal aldrig misse muligheden for et godt selfielys OG en hvid baggrund, vel? ; )

Håber, I får en lækker dag med masser af sol <3

 
   

4 kommentarer

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømmesofaen