Strik

Tid til mig

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det sidste par dage har været sådan nogle, hvor jeg virkelig har haft brug for noget mig-tid. Den slags dage får jeg ind i mellem, typisk hvis jeg har brugt stort set alt min tid derhjemme – hvilket jeg jo gjorde hele sidste uge. Selvom jeg elsker mine børn overalt på jorden, så kan de godt nok trække tænder ud, især nu når Sylvester kravler og er blevet så bevidst. Jeg har ikke før nu, et halvt år efter fødslen, følt, at det var specielt hårdt med to børn. Men jeg må indrømme, at især ulvetimen kan være en killer, og at man får sved på panden engang i mellem. Selvom jeg udemærket godt ved, at det er livet med to små børn under 3 år, så kan jeg godt blive lidt fyldt op af lortebleer, Ramasjang, legetøj, skrig, skrål (generelt et meget højt lyd- og energiniveau), opvask, madlavning, rengøring og så videre. Bare engang i mellem. Det sker heldigvis sjældent, at jeg tror, det er meget normalt ;)

Derfor skriger min krop og mit sind på lidt alenetid de her dage, men det af gode grunde ikke så nemt at få. Jeg er ikke meget for at få dem passet, for at jeg kan slappe af. Det virker lidt forkert, men på den anden side tror jeg, at det er meget sundt – ikke mindst at gøre, men også at sige ‘det her er noget, jeg har brug for’. På den ene side føler jeg, at jeg har brug for at tage ind til byen, bare gå rundt for mig selv, nyde vejret (som altså er godt her i Aarhus) og bare koble fra. På den anden side har jeg overdrevet meget lyst til bare at putte mig i sofaen med min computer, TV’et tændt i baggrunden og en masse godt at drikke og spise. Ha ha. Forældre-ønsketækning <3 Jeg håber virkelig ikke, det lyder som om jeg bare er træt af det hele – for det er jeg oprigtigt ikke, men jeg er jo også bare et menneske :)

 

 
   

4 kommentarer

 • Amanda

  I forbindelse med det at forkæle sig selv, så tænkte jeg på, om du kan anbefale en frisør i Aarhus? Er netop flyttet til Aarhus V og er simpelthen på bar bund hvad angår frisør, så ville derfor sætte stor pris på hvis du har nogle erfaringer at dele
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Kathrine

   Det kan jeg :) ham her: johankarl.dk – han er cyklende frisør, dvs at han ikke har en salon, men kommer hjem til dig. Han er virkelig dygtig! Hvis du har nogle veninder så saml dem, og gør en aften ud af det. Så får i også rabat :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg kan SÅ meget forstå dig! På trods af, at jeg selv kun har en på 1 år, han er heldigvis lige startet i vuggestue, så her nyder jeg godt af et par timer alene! Jeg må faktisk indrømme at jeg er virkelig vild med min alene tid 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En anden mor

  Jeg tror det du beskriver er lige så almindeligt, som det er almindeligt at man elsker sine børn overalt på jorden- har det selv på præcis samme måde for tiden ❤️ Kh mor til baby på 2,5 md

  Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strik