Retur

Pæne ting hos Asos med 20%

Mandagen bliver skudt igang på bedste vis, for ASOS starter nemlig ugen ud med 20% på ALT inklusiv udsalgsvarer. Tilbudet gælder fra i dag kl 10.00 og indtil i morgen d. 1. november kl 09.00, og I kan benytte tilbudet ved at bruge koden MAJOR20. Jeg sad i går aftes og fandt en masse lækre sager frem, og jeg har forelsket mig i en del af dem selv. ASOS er og bliver altså et af mine favoritsites når det kommer til beklædning.

REKLAME/AFFILIATE

OVERDELE

picmonkey-image-41 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10

Det kan være svært at finde pæne, anvendelige bluser og overdele generelt, og alle overstående er et ganske godt bud. Nogle af dem er måske mere til hverdagsbrug en andre, men generelt for dem alle er, at de enten har et twist i farve, materiale eller detaljer, som giver et ekstra pift. Jeg er især vild med nummer tre, fire og fem.

SKO

picmonkey-image-3 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Det jeg mangler allermest lige nu er sko. Både støvler og sneakers, og sågar også sandaler – men det kan jeg heldigvis godt vente lidt med. Generelt er jeg ret low på sko, og er gået på en seriøs jagt. Jeg er helt vild med nummer fire, hvilket egentlig undrer mig lidt, da jeg aldrig har ejet sådan et par før, men de er rocker seje. Derudover tænker jeg, at hvis man absolut skal have et par gummistøvler, hvorfor så ikke have nogle med glimmer? Jo tak. Og nummer et er jo bare latterligt pæne.

KJOLER

picmonkey-image-5
1 / 2 / 3 / 4  / 5 / 6 / 7 / 8

Jeg er vild med kjoler, men har alt for få til at bruge i hverdagen. Der er ikke noget bedre, end en kjole og et par strømpebukser. Det duer bare altid. Nummer syv er så, så, så pæn – og lidt dyr, og så ved jeg ikke, om jeg har noget med striber for tiden, men mine øjne bliver draget af nummer seks. Men jeg ville ikke have noget imod at eje dem alle sammen, egentlig.

JAKKER

picmonkey-image-6
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6

Som tidligere nævnt, er årets vinterjakke igen min pels, som jeg skal have syet ind. Jeg har faktisk en del forskellige jakker, men jeg mangler sådan en pæn frakke, som stadig er lidt varm. Nummer seks er godt nok flot. Især når man ser på de der #asseenonme som ASOS har, det er altså smart.

__________________________

Vega er i vuggestue, og i aften skal hun sove hos sin far. Min plan er at nyde min sidste barselsdag med min lille, smukke dreng, inden han i morgen skal have sin første dag i vuggestuen. Puha, min mave krøller sammen, når jeg skriver det. Jeg er slet ikke klar til det, ligesom jeg var dengang med Vega. Men generelt er alting bare anderledes anden gang, lige på det punkt. Men der er ikke noget at gøre ved det, og jeg ved, at han bliver så glad for det.

Kan I have en dejlig mandag, og god shopping, hvis I har mulighed for det x

 
   

Skal du være den første, der kommenterer?

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Retur