Glimt fra weekenden

Strik

sweater collage(Afilliate) Her, her, her, her.
Her, her, her her

Selvom jeg elsker sommer, så elsker jeg også at pakke mig ind i ind strik. Lag på lag, støvler og halstørklæder. Stilmæssigt er det nok mere mig, ellers er det bare fordi jeg sveder så meget om sommeren, at jeg hurtig bliver frustreret og træt af det. Ha ha. Forleden sagde min kæreste: “Der er seriøst ikke noget værre, en piger i en strik, et par jeans og støvler”. Selvfølgelig med et smil på læben, men jeg kunne ikke lade være med at føle mig lidt ramt, for han ved godt at jeg elsker den slags. Men altså, hvis mænd kunne vælge mellem piger i dén mundering vs. en sommerkjole og bare ben, så ved man jo også godt, hvad de ville vælge. Og det elsker jeg bestemt også! Det er nok sådan 50/50 for mit vedkommende.

Selvom vi ikke engang er i august, så er efteråret lige om hjørnet, hvilket betyder, at det altså ikke er helt dumt, at kigge efter gode, vamsede, varme striktrøjer. På mine ældre dage er jeg virkelig begyndt at kigge efter, hvilke materialer der er brugt, da det for mig ingen mening giver, fx at købe noget af ren polyester. Alle overstående trøjer  (bortset fra en) indeholder nogle af de bedre materialer, så der er i hvert fald lidt varme-garanti. Jeg har selv den sidste i første række, og den er d-e-j-l-i-g. Jeg er især mega vild med nummer 6 og 7!

 
   

Skal du være den første, der kommenterer?

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glimt fra weekenden