IKEA madness

Søndag, igen

 photo DSC_0004.jpg

Hold nu op et par hektiske dage. I må undskylde at jeg ikke har blogget, men jeg har virkelig ikke haft tiden til det. Jeg har brugt de seneste par dage og aftener på at gøre lejligheden (mere) klar til i går, hvor vi havde over 20 familiemedlemmer på besøg. Vi holdte housewarming/familiesammenkomst, og det gik så godt :) I dagene op til har jeg også skulle ud med mine veninder, samle IKEA-møbler og arbejde lidt. STRESS! Det er helt vildt, så meget man pludselig går op i alt, når man skal have så mange mennesker på besøg. Derudover skulle der også handles stort ind og laves mad. Vi manglede stadig en del ting, som vi ikke har fået på plads siden vi flyttede ind i september – men hele lejligheden stod skarpt i går kl 14 da gæsterne kom. Pyh ha, da.

Vi valgte at holde en housewarming/familiesammenkomst, da vores familier ikke har mødt hinanden endnu – og det ville være en god anledning for dem at se lejligheden og hinanden. Det er vel også på tide, at familierne møder hinanden nu når vi skal have barn og sådan, ikke? Selvom jeg dog har hørt om flere par, hvor familierne først mødes efter flere år. Men det er vel en smagssag. Hele min kærestes familie bor jo i København, så det er ikke så let bare lige at samles. Anyway, det gik i hvert fald rigtig godt, og folk kom rigtig godt ud af det med hinanden. Hep hep! :) Der hører jo også en masse fordele (læs: gaver) med, når man holder sådan noget. Vi havde primært ønsket os ting til køkkenet, og nøj vi fik meget lækkert. Man føler sig så forkælet.

Udover alle de fine gaver, havde min svigerfar taget to store sorte sække med pigetøj med. Det har tilhørt en af min kærestes storesøstres datter. Jeg var helt overvældet over alle det lækre tøj vi fik. Vi snakker mærker som Mini A Ture, Bakito, UBC, Smallstuff, Ver de Terre, Okker-Gokker, Wheat – you name it! Det hele er fra str. 50-98, og er en god blanding af alt. Spørg lige om jeg var i himlen da jeg pakkede det hele ud? Det var fantastisk :) Vi har tøj til det næste lange stykke tid.

Men efter sådan en weekend med massevis af mennesker, planlægning og være-på-hele-tiden, er den gravide godt nok bombet. Billedet er fra i morges hvor der stod boller og wienerbrød fra Lagkagehuset på menuen, tihi. Nu sidder jeg med en god kop kaffe og en bloglovin’ der bugner med nye indlæg der skal læses :)

God søndag.

   

2 kommentarer

 • Johanne

  Hej Emma. Læser du egentlig stadig i Sorø? Hvis, ja, hvordan går det så med det? :) Og hvor arbejder du henne? Og kan du godt arbejde når du er gravid? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Johanne,

   På papiret ja, men fysisk nej. Jeg har fundet ud af, at e-læring slet ikke er noget for mig. Men jeg skal nok skrive et indlæg om det på et tidspunkt :-)

   Jeg arbeder ikke nogen steder, men jeg havde et kort bartender job i fredags, hvis det er det du tænker på :) Men nej, det er svært at arbejde når jeg er gravid, da jeg får ondt i ryggen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IKEA madness