I dag

Sommerlængsel på en regnvejsdag

Looking for summerHvad foregår der? I går var jeg stensikker på, at nu var det altså nu – sommeren var kommet for at blive. Men da jeg vågner i morges, mødte mine øjne synet af en grå, intetsigende himmel, alt var vådt og ingen tegn på opklaring. Helt ærligt, det var den mest triste måde at starte dagen på. Det er bare en mavepuster, kom nu lidt Danmark… Det er som om at vejret har påvirket hele kontoret, alle går rundt og har lidt af en tirsdags-blues. Derfor har jeg længdes ekstra meget efter sommer, sol og varme i dag, og fik derfor lyst til at kreere noget sommerligt for både min egen skyld, men også for jeres. Da jeg sad og surfede efter badedragter til Vega, endte collagen med at blive i hendes navn. Tingene er virkelig skønne, og hun kunne snildt bruge det hele. Især sandaler og badedragt. Hvis I vil se nærmere på det, kan I finde det hele her:

(Affiliate) Solbriller, kasket, kjole, badedragt, sandaler

Og så en lille servicemedddelse:
På lørdag har min mor og jeg en stand til dette loppemarked. Vi sælger ALT muligt. Man kan gøre gode kup til ingen penge. Min mor sælger ud af alle de fine ting og sager (køkkenting, vaser, småting, lysestager, rammer osv) hun har samlet igennem mange år. Stort set alle mine nips og pyneting derhjemme, har jeg fået af hende. Jeg sælger ekstremt meget børnetøj i str. 50-92, til meget billige penge (10-20 kr) og så sælger jeg en hulens masse flyverdragter, sko og meget mere. Derudover en masse dimser, indretningsting, børneting og jeg kunne blive ved. Kig forbi, hvis I har lyst – og spred gerne ordet :)

Lige nu glæder jeg mig bare allermest til at hente mine børn, og så kommer min dejlige mor og besøger os. Jeg har lyst til at lave varm kakao med flødeskum i det her vejr, og så tænker jeg, at vi skal hygge med dyner i sofaen. Lige indtil jeg i aften skal slæbe mig selv over i fitness og have nogle tæsk (jeg skal, jeg skal, jeg skal!).

God tirsdag <3

 
   

2 kommentarer

  • Sara

    Så fine ting. Jeg har faktisk lige købt kjolen og et par matchende leggins til en af mine døtre.
    God dag til dig :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dag