Forårsgarderobe til en lille dreng

Søndags-lørdag

picmonkey-collage-5Hej med jer <3 Long time no see, som man siger. Overskriften refererer til det billede jeg postede på Instagram tidligere i dag, som jeg (ganske uvidende) kaldte for ‘Søndas-eventyr’. Jeg har hele dagen gået med den tro, at det var søndag i dag. Faktisk var jeg helt overbevist om det, og spørg mig ikke hvorfor. Det gik først op for mig, at det i dag er lørdag, da mine veninder så sødt pointerede det på billedet. Men det er jo kun en positiv forglemmelse, for så er der jo endnu en dag i morgen, inden hverdagen starter igen : )

Både Rune og jeg blev hjemme fra arbejde i går, da Runes mormor skulle begraves. Det var en meget, meget smuk gudstjeneste og ikke mindst begravelse, samtidig med, at det selvfølgelig var meget følelsesladet. Men når det nu skulle være, var det en smuk dag og vi fik sendt hende godt afsted, og det var det vigtigste.

I dag har vi været på farten siden i formiddags. Første stop var hos tatovøren, da Rune, hans søskende og mor skulle have lavet en fin mindetatovering. Den blev så god, og jeg fik selv helt lyst til at komme under nålen igen. Derefter tog vi til stor(!) fastelavnsfest på mine søskendes skole, og selvom det var virkelig hyggeligt, så var der simpelthen for mange mennesker og for meget gang i den til at have to små børn med. Vi havde også oldemor på 87 med, så der var nok at se til. Der var også loppemarked, og jeg fik købt to par hjemmesko i virkelig god stand, til 50 kr i alt. Come on :) Så nu er der et par institutions-futter til begge børn, når de rykker en størrelse op.

På vej hjem gik det op for os, at børnene har fastelavn på mandag og skal møde op udklædt. Så vi fik lidt stress, og skyndte os forbi BR inden de lukkede. Vi sikrede os et stks kattekostume og et alt for stort cowboykostume. Men jeg tror, det går rent ind på mandag. Ingen af børnene er særligt vilde med at have for mange dimser, hatte og tilbehør på, så vi har fundet nogle kostumer, som er ganske behagelige. Særligt Sylvester nægter at have alle hatte på, selvom det kunne have været prikken over I’et med en cowboyhat.

Nu er vi hjemme, og har allieret os med verdens nemmeste aftensmad. Begge børn skal tidligt i seng, og så vil jeg nyde, at det altså kun er lørdag <3

 
   

Skal du være den første, der kommenterer?

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårsgarderobe til en lille dreng