Den bedste start på året

Søndag

thumb_img_0747_1024Vi havde ikke en særlig god dag i går, I ved, sådan en med dårlig kommunikation, for meget vrisseri og dårlig aftensmad. Kender I det? Det er som om, at man nogle dage bare får det forkerte ben ud af sengen, og så er dagen ligesom sat. Det sker heldigvis sjældent for os, men det sker, og i går var bare en af de dage. Kæmpe øv. De sidste par timer af dagen blev heldigvis vendt til noget bedre med hjemmelavet bloody marys og white russians (altså bare to stk, ikke?), og vi gik begge i seng med ro indeni og et clearet hjerte. Et af vores største problemer har før I tiden været, at vi kørte de mindste ubetydelige ting op, som så endte ud i meget store skænderier. Det er vi blevet meget bedre til (efter lang tid og mange snakke), og nu vælger vi vores kampe med omhu. Det er altid svært at nå til enighed, når den ene er snakke-typen og den anden er tavsheds-typen. Men den slags dage har alle engang imellem, og det er sådan, man bliver stærkere. Ikke fordi jeg er fortaler for den der “hvis man aldrig skændes eller diskuterer, har man ikke et rigtigt forhold”-prædike. For selvom jeg bliver ked af det, de gange vi er uvenner, så lærer jeg stort set altid noget nyt om mig selv bagefter. Jeg er ikke perfekt, langt fra – og ved at tale om tingene, lærer jeg hvad jeg skal gøre anderledes, og derved lærer jeg noget nyt om mig selv. Sådan vælger jeg at se på de dårlige dage, for ellers giver de absolut ingen mening for mig.

Alt det jeg har skrevet ovenover, får mig til at tænke på et indlæg Danica har skrevet for længe siden. Omkring parforholdet, som langt fra er perfekt, og som alt for sjældent bliver talt om. For som hun også skriver, så har vi det alle sammen. Skænderier, nedture, frustrationer. Men så længe det er blandet med lykke, optur og forståelse – og hvis det er det, der vejer mest, så skal det hele nok gå. Jeg tænker nogengange at skrive et indlæg alá Danicas, men det bliver nok først, når jeg er lidt mere modig.

Men nu er det sødnag og en helt ny dag med nye øjne. Vi har flere ting på programmet i dag. Blandt andet skal vi ud og gå en tur alle seks (hundene, I ved) og blive blæst igennem. Jeg trænger i den grad til frisk luft, da jeg nærmest ikke var udenfor en dør i går. Det burde virkelig være en vane at få frisk luft hver dag. Derudover skal vi have lagt vores budget om, da jeg jo for første gang i et år har en fast indtægt (foruden bloggen). Nu kan vi endelig få fastlagt nogle ting, og det bliver bare så godt. Indtil nu har der været alt for mange lappeløsninger, men det har heldigvis en ende. Februar, du bliver god!

Derudover skal jeg bage boller til Sylvesters 1-års fødselsdag i vuggestuen i morgen tidlig. Om eftermiddagen kommer bedsteforældrene, og jeg skal lige have fundet ud af noget mad til dem også. Så der er nok at gå igang med på denne januar-søndag. x

 
   

2 kommentarer

 • J

  Hørt, hørt, hørt!! Hvor er det fint du fortæller om, at det hele ikke er det rene glansbillede <3 kender de nøjagtig samme episoder fra mit eget liv.
  God søndag! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Kathrine

   Der er sjældent, der bliver talt om lige netop de negative sider i parforhold i blogland, så det er rart, at du synes om det :) For ja, de fleste går jo og bøvler med noget engang i mellem.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den bedste start på året