Hjem kære hjem

Smukke læber med Estée Lauder

Annonce

De fleste af jer ved, at jeg er en ret stor makeup addict. Det er måske ikke så tydeligt udadtil, men når de kolde facts skal på bordet, så er jeg en kæmpe sucker for makeup ; ) Ligesom alt andet, så sætter jeg stor pris på kvalitet frem for kvantitet – det er heldigvis noget af det, der har fulgt med det at blive ældre for mit vedkommende i hvert fald : ) Hvis der er noget jeg elsker, så er det produkter til læberne og bare læbepleje generelt, og jeg elsker at opsnuse nye produkter. Det er sket i forbindelse med, at jeg skulle skrive det her indlæg om en ret så lækker læbestift/gloss, Pure Color Envy Lip Potion fra Estée Lauder, som har gudeskønne Kendall Jenner som ansigt for kampagnen. Det er en gloss, der har en finish som en mat læbestift, og som bare siger BANG på læberne, da de 12 farver man kan få den i, er meget intense. Jeg kendte ikke til læbestiften før nu, men efter at have Googlet en masse, set reviews og læst anbefalinger (som jeg altid gør, når jeg skal undersøge nyt makeup) så er jeg overbevist om, at jeg er nødt til at prøve den selv : ) Jeg er blevet forelsket i farven ‘bitterweeet’, og det der går igen ved alle de anmeldelser jeg har læst er, at den føles og ser fugtet ud hele tiden, og at den efter sigende kan holde i 8 timer – vigtigt! : ) Jeg om nogen trænger til lidt forkælelse, og det her et et ret godt bud!

   

2 kommentarer

 • Trine

  Hej Emma.
  Det er rigtig rigtig fint med sponsorerede indlæg – der skal jo mad på bordet.
  Jeg synes dog, at du mister din troværdighed fuldstændig, når du ikke engang har testet det produkt, du skriver om. Du skriver en “anmeldelse” udelukkende på baggrund af andres anmeldelser, som vel i bund og grund også kan være “købt og betalt”.
  Næste gang bør du måske overveje at teste produktet, inden du skriver om det.

  Ha’ en dejlig dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Kathrine

   Jeg kan sagtens forstå dig, men som du selv skriver, så skal der mad på bordet. For lige at forsvare mig selv, så siger jeg faktisk nej til mange af de her slags indlæg, da det netop kan være svært at så inde for, når man ikke har prøvet produktet. Dog valgte jeg at sige ja til det her, da jeg oprigtigt mener hvert et ord, jeg har skrevet og oprigtigt er interesseret i det :) I den her forbindelse var der desværre ikke mulighed for at teste produktet inden, selvom det selvfølgelig havde været at foretrække.

   God dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjem kære hjem