Et sæt for en slik

Savn og tømmermænd

Mandag aften, og det er først nu, jeg har overskud. Både ramt af tømmermænd i går og i dag, har det været en lang weekend. Jeg kunne meget vel have undværet dagen i går, hold nu op. Når det med store mængder alkohol sjældent kommer i nærheden af os, så blev både Rune og jeg slået fuldstændig ud efter lørdagens strabadser. Da vi vågnede i går morges, var vi mildest talt døden nær. Tømmermænd af en helt forfærdelig kaliber havde ramt os, og de havde ikke tænkt sig at forlade vores kroppe foreløbig. Derfor var dagen i går mildest talt ulidelig, og skulle egentlig bare overstås.

Vi var, som I nok så på snappen, til fest i lørdags. Min veninde fyldte 25, og det var simpelthen den hyggeligste aften, som endte ud i abefest uden lige. Kan ikke huske, hvornår jeg sidste har danset så meget. Da klokken blev 02, besluttede min kæreste, mine to veninder og jeg, at vi da skulle i byen. Det var jo verdens bedste ide på dét tidspunkt, men set i bakspejlet, skulle vi selvfølgelig bare være taget hjem. Men sjovt, det var det, og vi var alle i et vældigt humør, og endte først i en taxa på vej hjem kl 05.06. Puha. Det er meget længe siden, at jeg har givet den så meget gas. Men det skal også til engang i mellem. Heldigvis sker det meget sjældent, jeg ville ikke kunne holde til andet. Tænk, at jeg engang gjorde det hver weekend. Nå.

Det er noget mærkeligt noget, det der med at være væk fra børnene. For jeg vil da gerne indrømme, at det er noget jeg ser frem til, når jeg ved, vi skal noget. Den der pause til at være sig selv, genoplade og indsamle ny energi, så jeg kan være den mor, jeg gerne vil være – er nødvendig for mig. Jeg tror ikke på, at nogen kan holde til at være forældre 24/7, alle ugens dage, hele året. Alene-tid skal der til. Det jeg vil sige med det, er, at når jeg så er væk fra dem, savner jeg dem utrolig meget, og så synes jeg pludselig, at de er alt for langt væk. De er min base, mit centrum, og det kan godt mærkes, når jeg kommer for langt væk.

Jeg har som sagt været offer for andendags-tømmermænd, og det var ret slemt i morges. Trætheden ville ingen ende tage, og jeg var ærlig talt ret træt af det, og havde en del ondt af mig selv. Omkring kl 14 var min mor så sød at køre mig og børnene ind til lægen, så vi lige kunne få tjekket Vegas mave, da hun har haft diarre i over en uge. Men der var umiddelbart intet at se, og små børn kan åbenbart godt have diarré længe, uden det behøver at have den store betydning. Så det tror vi på, for nu. Ellers har dagen været fin, og jeg har fået lidt energi tilbage her til aften. Ahhh :)

Håber, I har haft en god weekend x

 
   

3 kommentarer

 • Haha, åhha, mine tømmermæmnd bliver også værre og værre med årene :D Håber I er friske nu

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline M.

  Hej Emma.
  Elsker din blog, tjekker den hver dag! Jeg ville høre, om du kunne skrive et indlæg omkring parforholdet efter man har fået børn. Ændrer det sig, hvis ja, hvordan? Og hvad med ift. sex? Jeg ved godt, at det er et meget personligt spørgsmål, men overvejer selv at få børn,så er nysgerrig efter at høre, hvilke ting der ændrer sig.
  Håber du vil svare :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Kathrine

   Hej Caroline. Tusinde tak! Det kan jeg sagtens gøre inden længe :) Så får du dit svar i indlægget.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et sæt for en slik