Hvad gemmer sig i min taske?

Så blev det weekend igen

 photo IMG_2441.jpg
“A’ deet?”

Sådan her så Vega og jeg ud i går eftermiddags/tidlig aften. Hyggetøj (natdragt for hendes vedkommende), ingen makeup og uglet hår. Vi havde forinden tullet rundt i flere timer og hygget, gjort rent, puttet og kysset. Vega havde skidt to gange i streg, I ved, de der som er så massive og flydende at de nærmest opløser bleen, så bodystockingen også får sig en tur. Derefter kom hun i bad, hvor jeg var nødt til at tage mit tøj af, for ikke at få pubæ på mig da jeg løftede hende. Jeg savner dengang jeg ammede hende, hvor det lugtede lidt sødligt (og bedre), i modsætning til nu, hvor det virkelig stinker, sådan så det nogle gange kan svie i øjnene. Hun er også begyndt at lave noget lignende glute brigde, når hun skal skiftes, og det gør ikke ligefrem situationen nemmere. Tværtimod. Derfor endte hun i natdragten længe før hun egentlig skulle i seng.

 photo IMG_2439.jpg

Hun er begyndt at sidde på køkkenbordet imens jeg laver mad. Det er faktisk rigtig hyggeligt og så er hun automatisk beskæftiget og underholdt. Det her billede er dog taget inden hun tog alle køkkenredskaberne op af krukken, og begyndte at spise maden.

Og inden jeg glemmer det: Det var såååå fedt, at så mange af jer skrev lidt om jer selv i forrige indlæg! Jeg blev så overrasket over, hvor mange der har skrevet. Jeg var faktisk også lidt overrasket over, hvor mange af jer, der var en del ældre og også yngre end mig, men det er bare mega cool, at I gider at læse med alligevel :) Tusinde tak for jeres søde ord, it made my day!

Jeg går en rigtig dejlig weekend i møde, fyldt med aftaler. Men så længe det er all pleasure, gør det mig intet! Solen skinner og det er bare fantastisk. Efter arbejde skal jeg mødes med min mor, og så skal resten af dagen bruges på Vega og to af mine veninder, hvoraf den ene gravid. Hende og hendes kæreste har været til MF scanning i dag – de skal have en dreng :D Iiiiiih! Det er så stort. Jeg vil også! Så jeg tror snakken kommer til at handle om bebser og redebyggeri hele aftenen ;) Min kæreste er næsten ikke hjemme hele weekenden og det synes jeg er lidt hårdt. Jeg er en meget, meget, meget forelesket ung dame.

E x

 
   

2 kommentarer

 • meg

  Vakre vakre Vega<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • H

  Lige lidt konstruktiv kritik: Jeg tror du ville tiltrække flere mommy-blogs interesserede læsere, hvis du udskiftede det billede af dig selv du har i headeren. (Det ligner lidt en modelbillede – hvor du ser lidt sur ud.) Hvorfor ikke et hvor du stor-smiler sammen med Vega eller noget andet?

  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad gemmer sig i min taske?