Vegas udstyr #1

Pas på dig selv og dit barn + konkurrence

 photo DSC_0349.jpg
 photo DSC_0344.jpg

Yay! Bloggens første konkurrence :) Jeg synes, det er fedt, at kunne give jer noget ? især når jeg ved, at der er mange mødre og gravide, der læser med. Nu skal I høre: Det er jo ingen hemmelighed, at man skal passe godt på kroppen, når man er gravid. Under graviditeten skal man tage flere forskellige vitaminer og være opmærksom på forskellige madvarer. Jeg kan tydeligt huske, da jeg var i Matas og købe jern og multivitamin. Jeg synes, det var ret stort. Spørg mig ikke hvorfor ? alt er nok bare stort, når man lige har fundet ud af, at man er gravid :)

Kvinder har for det meste ret små jerndepoter, og dét, samt at vi ikke får nok jern i vores almindelige kost, gør, at de fleste af os kommer i jernunderskud under vores graviditet. Derfor anbefales det, at man omkring 10. graviditetsuge skal have ekstra jern, fordi man som gravid har 50% mere blod i kroppen, til at lave et lille barn. Kroppen bruger løs af det jern, den har fra naturens side, og derfor er det nødvendigt med jerntilskud.

Noget af det, der er lidt irriterende med de fleste jerntilskud, er, at man ikke må tage det sammen med måltider. Det er upraktisk, og når man er gravid kan man godt være lidt distræt, og derfor kan det være svært at ?planlægge? at skulle tage en pille. Men HemoJern må man gerne tage sammen med måltider, dét giver en bekymring mindre, når man er gravid eller ammer :) Smart!

Nu til det sjove: Fem af jer kan vinde to pakker HemoJern + den søde bamse, som I ser på billedet. Vega har en, og den er faktisk utrolig fin på hendes værelse, og bonus er, at den kan sidde selv ;) Hvis I hverken er gravide eller lige er blevet mødre, er I også velkomne til at vinde præmien for en veninde, søster, svigerinde – you name it :)

Alt I skal gøre er, at skrive en kommentar til indlægget herunder, og så finder jeg fem tilfældige vindere inden ugen er omme :) Held og lykke!

 Sponsoreret af HemoJern

 
   

37 kommentarer

 • Mette

  Uhhh, jeg er lige nu 28+5 henne og løber snart tør for mit glas med “Gravi-jern” (som jeg havde den vildeste optur over at købe, haha, ligesom alt andet baby-gear! Det er skørt), så det ville være skønt at vinde dem! Og det er jo kun en ekstra bonus, at der også er lidt til hende den lille i maven, når hun engang kommer ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Pedersen

  Jeg er gravid i 28. Uge, og har netop fået konstateret jernmangel, så jeg kunne i den grad godt bruge en gang hemojern. :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Pedersen

  Jeg er selv gravid i 28. Uge, og har netop fået konstateret jernmangel, så jeg kunne i den grad godt bruge en gang Hemojern. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg er klar – og mangler det til 10 graviditets uge. Tak for en FANTASTISK blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette A

  Jernpiller mod træthed : ) : ) ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den ville min lille Vega blive glad for :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa
  Jeg vil gerne vinde hemojern og bamse :)

  Mvh Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg ville rigtig gerne give den fine bamse, og selvfølgelig også pillerne til min søde kusine som lige har fundet ud af at hun er gravid :-) Jeg er sikker på at det ville betyde rigtig meget for hende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catrine

  Tillykke med din første konkurrence!
  Jeg er gravid i uge 25, og er sikker på, at den søde lille bamse vil være et hit for min baby, der kommer til verden til efteråret:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K.

  Sikke en skøn første konkurrence på en mindst lige så skøn blog!
  For et del år siden fik jeg konstateret svær jernmangel, hvilket måske kan skyldes gluten allergi. I hvert fald blev jeg hos lægen anbefalet, at starte på jerntilskud, ligesom jeg ikke længere måtte være bloddoner. Sidstnævnte har jeg virkelig været ked af, og kombineret med at jerntilskuddet ofte ikke må tages sammen med mad, og at jeg har fået bivirkninger ved nogle jerntilskud, så har det ikke altid været lige nemt. Men alt dette skulle man jo være ude over med HemoJern, så det vil jeg da elske at kunne prøve. Desuden har jeg verdens skønneste niece som ville blive lykkelig for den alt for fine bamse ;)

  Jeg vil med andre ord meget gerne være med i konkurrencen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Min veninde har lige født en velskabt lille prinsesse og hende kunne jeg godt tænke på at forkæle :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Jeg tager allerede jerntilskud (faktisk HemoJern), så det kunne være lækkert at vinde! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Hald

  Den konkurrence er jeg også meget gerne med i :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Dejlig konkurrence. Dejlige ting at vinde. Bamsen ville passe så fint i min kommende drengs vugge. Og jern når man er gravid er jo et must. Så dem ville jo også være gode at vinde. Dejlig blog. Læser flittigt med hver dag. Synes det er spændende at læse hvad andre tumbler med når man først er blevet forældre. Dejligt at være rustet pga. andres erfaringer. Jeg er selv gravid og i uge 28+2. Vi venter den dreng og gud hvor vi glæder os. Tak for en god blog :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Tak for en god blog :-)
  Skøn konkurrence

  Fra en meget utålmodig gravid, som bare går, og venter på at føde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • emilie p

  jeg har en skøn grandkusine, jeg ville elske at vinde til :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Sikke en fantastisk konkurrence!
  Jeg ville være endnu mere sommerlykkelig med et par pakker jerntilskud, end jeg allerede er nu, hvor jeg er på vej ind i min 9. uge med mit første barn – så det er jo snart tid til jerntilskuddet. De ville komme som sendt fra himlen, til det lille hjem! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger

  Ja tak – jeg er gravid i 31. Uge og er elendig til at huske mine jern-tabletter, netop fordi de skal tages alene. Så jeg krydser fingre :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Damgaard

  Det var en god konkurrence! :) Jeg er i uge 16 og skal snart have købt nye forsyninger af jern, da mit depot er ved at slippe op herhjemme. Min blodprocent har været meget lav, da jeg ikke optager jern særlig godt. Heldigvis er der ved at være styr på det hele igen og jeg er fit4fight :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Møller

  Åhh dem ville jeg gerne vinde. Jeg skal have en lille pige til oktober, og de der jern piller er altså svære at huske:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej Emma,
  Min dejlige niece på 8 måneder ville elske bamsen til vores fælles sommerferie til Italien! Jeg følger fast med i din blog – selvom jeg ikke har børn eller er på vej til det – jeg synes bare den er så befriende ærlig, og fortæller ofte dine historier videre til min søster som også er ny til det med børn:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Vil gerne deltage! Kan altid bruge noget jerntilskud :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Rigtig fin konkurrence :-)
  Jeg kender simpelthen så mange der er gravide, så det kunne være rigtig dejligt at komme med en ekstra gave, som helt sikkert ville gøre glæde :-)

  Mvh S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Tusind tak for den dejligste læsning på din blog! Følger trofast med og synes I har fået den smukkeste lille Vega Victoria! Jeg fik 31.01.14 selv en skøn skøn datter, Sienna og er sikker på at bamsen også vil pynte super meget på hendes værelse :-) Håber at vi vinder :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg melder mig også til konkurrencen! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Bamsen er sød og kunne godt bruge et tilskud jern som nybagt mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • F

  Jeg er lige ved at løbe tør for både vitaminer og jern, så det ville da være skønt at vinde! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Ih, en konkurrence jeg godt kunne tænke mig at vinde! Er netop lige kommet hjem fra nakkefoldsscanning med tallene 1:20000 og en ret så livlig spire, så nu tør jeg endelig tro på, at jeg rent faktisk er gravid og at det ikke bare er en stor ønsketænkning ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Hansen

  Super fin blog, og rigtig rigtig lækker baby! Er en trofast følger :-)..

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde da jeg egentlig snart går ind i uge 10 med mit andet barn :-)..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert – jeg vil gerne prøve lykken :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg er gravid i uge 36 og har været så dårlig til at huske de små jernpiller, da man ikke må indtage dem med måltider! Samtidig vil jeg så gerne have den fine bamse til min kommende datter :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Jeg vil rigtig gerne vinde! Jeg har været i jernunderskud siden jeg var omkring 13 år og i dag forsøger jeg at blive gravid :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Årh, hvor ville jeg gerne vinde det her til min søster! Hun er lige blevet gravid igen, efter hun mistede sit sidste barn i uge 23. Hun har brug for en lille gave <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Ann

  Er sikker på at Ashton ville elske bamsen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg fødte lillesøster for 3 måneder siden og mistede en del blod, så jeg kunne nok godt trænge til at få fyldt jerndepoterne op…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Min kæreste og jeg har taget det store skridt at nu vil vi være forældre og aldrig har jeg haft sådan en lykkerus i kroppen som jeg har nu, det er vildt for en som ellers aldrig skulle være mor <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma S.

  Jeg er med! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegas udstyr #1