Sæt navn i tøjet

På gensyn til november

Processed with VSCO with x1 preset
Godmorgen venner. Håber, I har haft en skøn weekend? Det har vi. Ren afslapning, otte afsnit GoT (vi har jo lidt travlt, ik?), god mad, leg, familie og kærlighed. Vi har virkelig haft en god weekend, faktisk. Nogle er bare bedre end andre.

Jeg tænkte, at det var på sin plads med en update på det her indlæg.

I slutningen af juni opsagde jeg mit samarbejde med Bloggers Delight (igen, igen), da det ikke giver mening for mig at være i et blognetværk, når jeg blogger så lidt som jeg gør. I tiden efterfølgende tænkte jeg meget frem og tilbage, for hvad skulle der så ske? Jeg besluttede mig for at købe mit eget webhotel, så jeg har et sted at have bloggen liggende, når jeg ikke kan ligge på BD’s platform længere. Så begyndte jeg at designe min nye blog, og imens jeg gjorde det, skete der et eller andet. Jeg fik fornyet energi, lyst og et drive, som jeg ikke har kunne finde længe. Hvorfor det lige kom dér, aner jeg ikke. Men det er ikke forsvundet endnu, her på fjerde uge. Jeg er blevet inspireret af andre, og en af mine bedste veninder har jeg brugt meget, til at vende-og-dreje alt det her med min blog. Der er mange ting, der spiller ind. Men jeg er bare mest af alt glad, fordi jeg har fået motivationen tilbage.

I stedet for at blogge sådan lidt halv-hjertet de næste tre måneder (indtil min kontakt er udløbet), har jeg besluttet at stoppe med at skrive på emmakathrine.dk indtil d. 1. november, hvor jeg står på egne ben på mit eget site. Jeg tror, at pausen er rigtig godt givet ud i sidste ende – både for jer og for mig. Jeg vil i mellemtiden klargøre indlæg, tage gode billeder og forhåbentlig få lavet nogle videoer, så jeg har en masse indhold klar til jer til november. Især sidstnævnte vil jeg virkelig gerne give en skalle. I mine øre lyder det som en rigtig god ide og ikke mindst plan, og jeg håber virkelig, at det bliver en realitet. Det gør det.

Så I skrivende stund er jeg igang med at lave min nye blog. Det tager tid, da jeg har mange præferencer, og ikke er så skarp til HTML-kodning selv (men jeg kan faktisk godt lidt, ja, hvem havde troet det? Det startede nok i sin tid, da jeg lavede min profiltekst på Arto.) Hjælpen er heldigvis kærkommen, og jeg får stablet noget godt på benene, synes jeg. Det er alt sammen meget spændende, og jeg glæder mig bare rigtig meget til at komme ud på den anden side.

Mest af alt, så håber jeg selvfølgelig på, at I er der igen om tre måneder, mine søde læsere. Det er jo overhovedet ikke sjovt uden jer :) Jeg er selvfølgelig stadig aktiv på Instagram under @emmakathrine_, og så ses vi her på domænet til november.

Stay fresh <3

 
   

5 kommentarer

 • Hvor lyder det bare godt! Fedt at du har fundet ny energi, og jeg tror også, pausen er givet godt ud;-)
  Skønt at du starte op som selvstændig blogger (hvis du har lyst til at sparre med andre, så meld dig ind i Bloggers By Heart)… Jeg ser frem til at læse med på en blog, som er endnu mere dig;-)
  Smil til dig!
  Laura // LMinside<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Glæder mig til at se hvad dit hårde arbejde føre til. Indholdet lyder sprødt og lækkert. Gerne makeup, ynglings produkter osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Emma. Følger Bloglovin med?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Kathrine

   Jeg er ret sikker på, at Bloglovin’ ikke bliver påvirket :) Ellers må du endelig skrive, hvis det ikke fungerer!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sæt navn i tøjet