Fremtiden: Hvor skal vi bo?

På date

img_1623Hvis nu I sad og undrede jer, så ja: jeg har fået lidt for meget rødvin på overstående billede. Vores fredag stod nemlig i kærlighedens tegn, da vores forhold skulle plejes med gode mad og vino. Børnene var sat af hos farmor og farfar, og vi havde en lidt sen bordbestilling hos Retour Steak kl 20.30. I bussen på vej ind til byen, havde vi selskab af 15-20 2.g’ere på vej til fest, og så slog det mig, at det næsten er 10 år siden jeg startede i gymnasiet. Vildt altså!

Planen var at vi først skulle spise og drikke vino, hvorefter vi ville finde et sted at få cocktails. Der var lagt op til at vi i hvert fald skulle have det sjovt og nyde, at vi ingen bagkant havde. Vi havde jo ladet bilen stå derhjemme, så der var rig mulighed for at få en lille skid på. Maden og betjeningen på Retour Steak var helt i top, og jeg kan kun sende mine varmeste anbefalinger, hvis man er til gode bøffer. Så, så, så god mad og fordi vi skulle vente lidt på vores retter, fik vi både en forret og to sides oveni vores bestilling, helt uden vi havde virket utilfredse eller spurgt ind til, hvornår maden kom. Blot fordi de var super opmærksomme, så fint. Derudover fik vi bare sindssygt god betjening, og følte os meget velkomne. Med så meget mad og en flaske rødvin til deling, var vi mildest talt helt færdige, da vi havde spist op. Vi vekslede lige et par blikke, og blev hurtigt enige om, at det der med at få cocktails var det sidste, vi havde lyst til. Istedet gik vi i 7/11, fik en is og hoppede på bussen kl 22.40. I bussen formåede vi begge to at falde i søvn på vejen hjem, ha ha ha. Jeg kan ikke lade være med at grine af det, for det er virkelig småbørnsforældre i en nøddeskal. Vi var begge to helt enige om, hvad der vejede højst af cocktails eller vores sofa med dyner. Om det er lidt trist, ved jeg ikke – men vi faldt om (igen), da vi kom ind ad døren, og sov sødt på sofaen indtil kl 09.30 i morges. Udhvilede og glade for de sidste timer sammen som kærester.

d5ff9602-c521-4b8f-a23a-2ba1c62e0307Vi hentede børnene i formiddags, og har ellers brugt dagen hos min svigerfamilie og til fødselsdag her til aften. Derudover fik vi begge overstået en træning, hvilket var så godt til mig. Rune har været totalt hardcore det sidste lange stykke tid, og er virkelig kommet ind i en god rytme. Jeg derimod, er røget ind og ud af rytmen, men jeg vil forsøge at komme tilbage igen, for jeg får det jo så dejligt bagefter, og så har jeg stadig nogle kilo, jeg gerne vil af med. Den evige kamp ; )

I morgen formiddag har Vega en playdate med sin gode veninde fra børnehaven, og vi skal rydde op og gøre rent, og til fødselsdag igen i morgen eftermiddag. Den her weekend har været helt ok : ) Tusinde tak fordi I læser med og kommenter, det gør mig SÅ glad! x

 
   

8 kommentarer

 • Maria

  Retour Steak skal helt sikkert prøves! Hvor er din super fine bluse fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Sidste timer sammen som ‘kærester’? Er I mon blevet gift henover weekenden? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Sidste timer sammen som ‘kærester’? Er I mon blevet gift henover weekenden? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder skønt – godt med rødvin og dynehygge skal man ikke kimse ad :D

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Jeg er helt vild med at du er begyndt at blogge igen! :D Jeg elsker alle dine indlæg, både hverdagsindlæg og de mere ’specielle’. Især det første faktisk. Du skal hvert fald ikke stresse over at du synes der går for meget hverdag i den på bloggen, for jeg tror virkelig at det er dét de fleste elsker at læse om!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Kathrine

   Dejligt at høre! Det vil jeg helt klart have med i baghovedet fremadrettet. Tak :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fremtiden: Hvor skal vi bo?