IMG_8704

Mit navn er Emma. “Kathrine” er mit mellemnavn, som jeg aldrig bruger udover på skrift. En vintermorgen i 1992 kom jeg til verden i Aarhus, hvor jeg er opvokset og stadig er bosat. Årene 2014 og 2016 har været de bedste i mit liv, da det var der, mine to smukke børn kom til verden. Vi bor alle tre sammen med den mest fantastiske mand og far, og to små hunde i et lille hus lidt udenfor Aarhus.

På emmakathrine.dk skriver jeg om mit liv, som primært handler om familielivet og det at være mor. Skønhed, sundhed og musik fylder også en hel del herinde, og særligt sidstnævnte er min store passion. Personlige holdninger, erfaringer og historier er der også mange at finde af, og i det hele taget er ærlighed i højsædet, og jeg deler både de gode og de mindre gode stunder i hverdagen.

At skrive og kommunikere er det bedste og sjoveste jeg ved, og jeg kan faktisk slet ikke lade være. Bloguniverset er blevet en stor del af mig, og jeg elsker min lille online-verden. Jeg håber, du har lyst til at følge med!

For samarbejde, annoncering eller spørgsmål, kontakt mig på hello@emmakathrine.dk og/eller kontakt mit bureau på annoncering@bloggersdelight.dk

Mine billeder må gerne bruges, så længe at jeg er blevet informeret og/eller spurgt forinden, samt at der linkes klart og tydeligt til www.emmakathrine.dk. Bloggen kan indeholde reklame eller affiliate-links, hvilket altid vil fremgå, når det er tilfældet.