Påskeplaner

Om rutiner: Når hverdagen træder ind

thumb_img_1494_1024Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har været lidt i et dilemma på det seneste. Det fremgår også ret tydeligt på de store mellemrum mellem indlæggene herinde. Det har været svært at balancere min hverdag med spændene indhold på bloggen. Og det skal jo ikke være spændende hele tiden, for det kan det af gode grunde ikke – det tog mig bare lidt tid at indse. Selvom jeg egentlig godt var klar over det.

Jeg mødes med Lasse for at tale lidt om det. Det er altid godt med råd og andre øjne på ens ‘problemer’. Vi kom frem til, at det nok bunder i, at mit liv er blevet meget rutinepræget. Hverdagene ligner hinanden, og dagen i går ligner dagen i dag, som sandsynligvis ligner dagen i morgen. Sådan er det fra mandag til fredag. Det var faktisk virkelig rart at få snakket om det, da jeg havde fået en følelse af, at ‘det var der ikke noget at gøre ved’. Jeg følte, at jo flere dage der gik hvor jeg ikke bloggede, jo sværere var det at komme tilbage. Men efter snakken med Lasse, blev jeg (igen) opmærksom på, at jeg jo ikke behøver at opfinde den dybe tallerken i hvert indlæg. I vil i mange tilfælde gerne bare høre om min hverdag, som nok er ligeså kedelig som jeres. Har jeg ret? Høre om de små og store ting, samt alt det midt i mellem.

Siden jeg fik job, er jeg måske blevet lidt robot-agtig. Det er vi vist alle sammen herhjemme. I hvert fald indtil børnene er blevet puttet. Jeg tager hjelm fra arbejde, lukker hundene ud, tager klapvognen og henter børn. Engang i mellem handler vi ind på vejen hjem, og ellers slapper vi af og hygger (læs: har totalt ulvetime) inden jeg laver aftensmad, indtil Rune kommer hjem, hvor vi så spiser.. Sådan er det hver-evig-eneste-dag. Vores hverdag ligner nok mange andres, og det er svært at putte glimmer på og få det til at lyde interessant. Men det behøver jeg i princippet ikke. Jeg skal jo bare blogge om det, der rør sig i mit liv og det jeg tænker på lige nu. Ligesom jeg altid har gjort.
Egentlig kan jeg godt lide det trivielle og robotfølelsen. Jeg ved, hvad der skal ske, og det gør at hverdagen glider nemmere. Det er langt fra lyserødt med to små børn – men selv de har det bedst i faste rammer, når de også kender dagens gang. Det giver bare ro over hele linjen.

Til gengæld er jeg helt pjattet med vores weekender, som er alt andet end rutine – men oftest byder på lige hvad vi har lyst til. I lørdags var vi i badeland, og i søndags købte vi lidt planter og potter, og så ellers på sofaen 80% af tiden. Der findes ikke noget bedre end weekenderne, selvom hverdagen nu heller ikke fejler noget.

Det har faktisk været rigtig rart at skrive det her indlæg, og så skal jeg bare minde mig selv om, at I jo faktisk godt kan lide bloggen (og mig) som den er. Nu skal jeg arbejde lidt videre på en kampagne jeg snart har, og når min mand kommer hjem fra træning, skal vi se videre på ‘Historien om Danmark’, som vi er totalt hooked på.

TTYS <3

 
   

9 kommentarer

 • Jannie

  De blogs jeg primært følger er netop dem, hvor man lærer dem at kende. Alle kan lave collager til Asos, vise dagens kluns der ligner den næste bloggers og vise de samme RC, Kubus og hvad der ellers er in lige pt

  Kunsten for mig ligger netop i at kunne følge en person, et liv. Ja, hverdagen med mindre børn ER triviel, og derfor er det inspirerende og opløftende at læse, at andres liv er ligeså. Vi er mange der elsker det liv, og så er det skønt at få bekræftet, at man ikke behøver bo i ❤ af København, gå til events hver dag, flyve til de store byer osv for at have det gode liv

  Jeg er vild med at følge dig og ungerne, så jeg håber du (gen)finder gnisten. God aften 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Kathrine

   Hvor er du sød. Tak for din kommmentar :) Det er så dejligt, at du kan lide det herinde, for ja – jeg kan ikke prale af overstående ^ :) Rigtig god aften til dig også <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • rie

  det sku du ha sagt før, for så ku vi gi feedback og sige hvad vi mente. Jeg har nemlig ikke behov for dybe eller vilde indlæg. jeg elsker de simple, hverdagsagtige og der behøver end ikke være tekst på. jeg kan godt lide der bare er nogle gode billeder – især af børnene og det i laver derhjemme

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Kathrine

   Dejligt at høre, jeg vil forsøge at lade være med at føle, at hvert indlæg skal være på én bestemt måde :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Dejligt at hører fra dig ;-) og med to små børn, kan jeg godt genkende de faste rutiner, som ikke altid er lige spændende :-) … jeg har et lille ønske til et indlæg! Jeg gad godt at se lidt hverdags outfits, og billeder fra mobilen taget ind i et spejl er fint for mig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jas

  Jeg er helt enig med de ting du skriver! Din blog er nemlig rigtig god som den er :) knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskeplaner