Weekendglimt

Om den ikke så populære “læs mere” knap

 photo IMG_5095.jpg

Som I nok hurtigt har bidt mærke i, er der kommet en lille knap ved hvert indlæg på bloggens forside, sådan at I skal trykke “læs mere”, for at læse mine indlæg fra ende til anden. Jeg er selv bloglæser, og jeg ved godt, at det kan være ret irriterende, jeg ved det! Jeg har ofte selv bandet lidt over det, når jeg har læst med hos mine favoritbloggere, som har den funktion slået til. Og hvorfor har jeg så selv gjort det, undrer I jer nok. Det er der faktisk en ret god grund til. Sagen er nemlig den, at når I går ind på min blog, og læser bloggens indlæg som de nu er i deres fulde fem, kan jeg i min statistik se, at I er på min ‘homepage’, som det hedder i Google Analytics. Jeg kan ikke se andet, end at I er inde på bloggens forside. Det vil sige, at jeg kan se at I er en masse der er inde og kigge, men jeg aner ikke hvad I læser herinde. Det er ret frustrerende, for jeg er jo dødinteresseret I at vide, hvilke indlæg I læser, og hvilke indlæg I måske ikke læser. Den eneste måde jeg kan se om I læser et specifikt indlæg, er hvis I fx klikker på de links jeg deler fra min Facebook side, og det er jo langt fra alle der gør det. Men når jeg sætter “læs mere”-knappen til, kan jeg se hvilke indlæg I læser, og det hjælper mig altså rigtig meget! I er ikke de mest kommentarlystne læsere (uden at træde nogen over tæerne), så derfor er det ret vigtigt for mig, at kunne følge med på en anden måde. Jeg håber sådan, I forstår det! :) “Læs mere”-funktionen gør jo også, at I hurtigere kan vurdere om det er et indlæg I vil læse eller ej. Fx hvis I ikke er så vilde med børnerelaterede indlæg, men er mega klar på noget med beauty. You feel me?

Så nu har jeg sat “læs mere”-funktionen på. Hvis I slet ikke kan forene jer med det, så vil jeg meget gerne høre fra jer. Jeg er jo ikke interesseret i, at irritere nogen og skubbe jer væk, jeg vil bare ufatteligt gerne kunne følge med I, hvad I godt kan lide herinde :) Håber, I kan bære over med det lille ekstra klik.

   

11 kommentarer

 • Den der lille knap kan være irriterende, men det er trods alt kun et enkelt klik;-) Jeg kæmper selv med at få sat den ind på min blog, da det, for at sige det lige ud, er dødirriterende ikke at kunne se, hvilke indlæg, der bliver læst! Det betyder meget for ens blog, at man kan følge med i læsernes vaner, så jeg synes det er helt fint, at funktionen er slået til… Hvis du vil have et klarere billede af, hvordan dine læsere befærder sig herinde, kan jeg anbefale Hotjar.com – der kan du optage besøg, hvilket egentlig er lidt stalkeragtigt… Det er til gengæld en god måde at finde ens “stopklodser” og se hvordan ens blogdesign virker for læserne;-)
  Smil til dig!
  Laura // LMinside<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sidsk

  Jeg har læst med det sidste år – du har så hyggelig en blog.
  Hvorfor jeg ikke kommenterer.. tja, for mig betyder det ikke så meget at dele min meningen på andres blog, jeg kan bare godt lide at læse med – sådan bare lige hurtigt når der er 5 minutters fri.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jas

  Knappen er intet problem for mig :) Jeg er en trofast læser igennem flere år, nu men jeg kommentere faktisk aldrig. Jeg tror, at jeg har skrevet én kommentar nogensinde herinde. Jeg synes din blog er fantastisk!! Grunden til jeg ikke kommentere, ja det ved jeg ikke! Men måske vi skal lave om på kulturen herinde :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Og hvor er det fantastisk lige at dobbelt-tjekke efterfølgende og opdage at du rent faktisk har svaret. Godmorgen Mai… Eller rettere sagt godnat. Typisk mig. ?? haha. Jeg siger tak for en skøn og tilstedeværende blog/blogger du er!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Jeg skrev min første kommentar på din fødselsberetning, og jeg må indrømme at jeg ikke havde tænkt mig at kommentere. (Uden respons, og ikke at det vælter korthuset, på nogen måde. For der var ingen spørgsmål :)) For jeg gør det aaaaldrig! Jeg følger en masse blogs, men overvejer faktisk aldrig at kommentere.. Tror jeg tænker at vi/jeg læser med, og man føler på sin vis at man kan følge, føle, relatere (what ever) til de ting der bliver skrevet om, på trods af at det jo er – one way communication.. Jeg er jo en fremmede og det ligger nok ihvertfald ikke i min natur at “række ud” til nogen, som ikke kender mig.. – men nu gjorde jeg så noget nyt alligevel idag :) haha.. Det første skridt er altid det sværeste. Måske jeg kommenterer lidt oftere fremover!
  Mvh Mai

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det er helt fint for mig med den knap, men med hensyn til vi ikk er så kommentar lystne, kommer for mit vedkommende af at du simpelthen ikke svarer når man evt kommer med spørgsmål ?? så ved du det ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emmakathrine

   Ih, det er jeg ked af at høre! Jeg prøver ellers virkelig! Hvad har du spurgt om? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Godtschalk

  Det er faktisk noget jeg har tænkt over, og har syntes var vildt irriterende, men nu hvor jeg kender grunden, så forstår jeg det bare og kan sagtens leve med det :-P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Ja, det er helt ok! Synes faktisk det er rart at man kan springe nogle indlæg over i stedet for at skulle scrolle igennnem dem :-)
  God søndag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Jeg er helt ok med det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Anett

  Jeg følger med via Facebook – så jeg har ingen problemer med ‘læs mere’-knappen. Godt at du kommer en en (god!) forklaring på det, fordi det giver faktisk rigtig meget mening! ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekendglimt