Spar penge på madkontoen

Oktober-lørdag

thumb_img_4177_1024 thumb_img_4304_1024thumb_img_4158_1024^^ Billeder fra oktober sidste år, hvor jeg var gravid med Sylvester i 6. måned

Oktober er en fantastisk måned, synes jeg. Kulden begynder at prikke til en, dagene bliver mørkere, der er mere regn end der er solskin – med andre ord er efteråret for alvor sat ind, striktrøjer og varme støvler bliver ens bedste venner. Men jeg elsker det. Minus regnen måske.

Oktober er for første gang en lidt trist måned for mit vedkommende. Det betyder nemlig, at jeg kun har en lidt over en halv måned tilbage sammen med min lille dreng. Det er faktisk først lige gået op for mig, og det er hårdt. Jeg kunne snildt tage et par måneder mere. Han er helt sikkert klar til at starte, og jeg tror, han kommer til at elske det. Dog ved jeg ikke, om jeg er helt klar til at give slip på ham, men det er sådan, det bliver. Jeg synes, det er tidligt, og han bliver jo kun 10 mdr. lige efter han starter, men det kan desværre ikke være anderledes. Heldigvis skal han gå på samme stue som verdens bedste storesøster, det giver mig ro.

Oktober skal derfor bare være en vildt god måned, det har jeg besluttet. Den skal nydes fuldt ud, og jeg vil forsøge at være så positiv som muligt. Nyde den sidste bid af min barsel, hvem ved, om det bliver min sidste barsel nogensinde? Jeg ved det i hvert fald ikke på nuværende tidspunkt. Hvis det nogensinde skulle være, så skulle det først være om nogle år, helt sikkert.

___________________________

I går købte jeg et græskar, som vi her til formiddag har udhulet og lavet et meeeeget uhyggeligt ansigt på ;) Jeg kan virkelig ikke huske, hvornår jeg sidst har gjort det. Det var jo mest for Vegas skyld, at vi kastede os ud i det – men hun synes overhovedet ikke, det var sjovt. Det var også lidt et sats, men jeg tænker, at hun er med på ideen til næste år, når hun er 3,5. Det endt faktisk med at Rune og jeg lavede det, og vi gik meget op i det (læs: Rune gjorde). Han endte med, at stå med det hele selv og finpudse det, ha ha. Nu står det ude i haven, så vi kan tænde det i aften. Dét tror jeg til gengæld, hun synes er sjovt.

I skrivende stund er vi lige kommet hjem. Vega er inde hos sin far, Sylvester har været hos mormor, og Rune og jeg har plejet vores tosomhed. Vi havde et par timer i Grossererbadet, hvor vi kom ned i gear og slappede helt af. Spa-feeling og min store kærlighed, yes! Det er virkelig et dejligt sted, og ikke særlig dyrt, hvis man lige får lyst til lidt wellness. Det er ved at være lidt tid siden, at vi har været alene, så det var tiltrængt 0g fantastisk. Vi tilbragte ca. 90% af alt tiden i dampbad og sauna, og jeg er sikker på, at min hud havde så godt af det x

I aften skal vi spise hos mine svigerforældre, så det er faktisk en helt okay weekend det her <3

P.S. Sylvester sover stadig i gennem (smiley med hjerter i øjnene)!

 
   

Skal du være den første, der kommenterer?

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar penge på madkontoen