Det føles godt

Oh happy days

img_0122Hej med jer! Dagene flyver afsted, og siden sidst er jeg sørme fyldt 25 år. Jeg havde den skønneste dag med min familie, og om aftenen spiste jeg lækker sushi med ham jeg elsker. Og så fik jeg en ring. Altså ikke dén slags ring, men en virkelig smuk en, som jeg er så glad for. Nu har jeg to, meget betydningsfulde ringe på mine fingre. Det er helt okay, at blive 25. En alder, som jeg faktisk synes passer ret godt til mig lige nu.

Måske er I lidt trætte af, at de sidste par indlæg har handlet om ‘hvor stor en drejning mit liv har taget’. Men det er virkelig kommet bag på mig, og herregud, jeg har jo bare fået et job. Den største omvæltning for mig, er, at alt skal struktureres på et helt nyt niveau. Seriøst, hvornår får folk tid til at ordne vasketøj og gøre rent? I weekenden? Vi kan virkelig mærke, at vi begge to arbejder, og at alt det praktiske helt naturligt bliver nedprioriteret. Men man finder nok en rytme, der fungerer, hen af vejen. Små problemer, jeg ved det.

En ting jeg har så svært ved, er at finde motivationen til at træne… om aftenen?! Efter en lang dag, efter aftensmad, efter putning – hvor jeg personligt er så mør, at alt jeg har lyst til, er at synke dybt, dybt, ned i sofaen. Jeg var deroppe for første gang mandag aften, og det var selvfølgelig virkelig dejligt, men hold nu op, det var svært at finde gejsten. Men det er nok bare en vanesag. Jeg er nødt til at indstille mig på, at aftentræning er den eneste slags, jeg kan lave. Og så må det jo være sådan, hvis man vil have en stram mås.

Mit humør har i den grad også ændret sig til det bedre. Overordnet har jeg mere energi, og det smitter af på mit humør, som er højere hele dagen igennem. Jeg kan især mærke, at der skal mere til at irritere mig end før, og at jeg er blevet bedre til at sige ’skidt pyt’ – bare på to uger. Det er så rart : )

I skrivende stund sover børnene, TV’et kører i baggrunden med ‘På rejse med Riising og mor ll’ (som jo er det hyggeligste program) og jeg drikker et glas rødvin. Min søde, dejlige mand arbejder sent i dag, og er nok først hjemme om en times tid. Meget tæt på min sengetid, som siden jobstart er blevet rykket en time i den tidlige retning. Jeg er SÅ træt, at jeg næsten ikke kan lade være med at grine lidt af mig selv. De sidste to dage er Vega blevet sendt hjem fra børnehave, fordi hun har dårlig mave og ondt i den, og jeg frygter lidt, at jeg skal have barnets første sygedag i morgen. Det er man selvfølgelig ikke selv herre over, men det er stadig bare øv at starte ud med, på en helt ny arbejdsplads…

Mine tanker er mange forskellige steder lige for tiden, og min hjerne er ret brugt, når jeg kommer hjem. Så hvis I har ønsker til bestemte blogindlæg, så smid mig endelig en kommentar eller en mail. Det vil kun blive taget godt imod i disse nye tider :-*

Ha’ det skønt, søde læsere.

 
   

6 kommentarer

 • Maria

  Hej Emma,
  Dejligt der kom et (ventet) indlæg igen :D Jaa! :-)
  Jeg kunne godt ønske mig et indlæg omkring en almindelig hverdag her efter du er startet på job. Hvornår står i op, hvornår afleverer du børnene, hvornår henter du dem igen, hvor mange time om dagen har du sammen med dem inden de puttes, hvornår handles der ind, laves mad osv osv?
  (Ja jeg er pt selv på barsel og kan på ingen måde gennemskue hvordan vores aftensmad skal laves (og indkøbes), hvordan/hvornår vasketøjet skal vaskes eller nullermændene under sofaen fjernes, når min barsel er slut 😅 Og jeg har endda kun 1 bebs 😬☺️ Haha.
  Og så evt en Update på krop efter du har fået startet træning op igen – har det givet pote?:D

  Tak for altid dejlige og hyggelige indlæg.
  Elsker du det altid er så jordnært og ofte bare helt almindeligt – meget relaterbart og præcis som jeg kan lide det. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Kathrine

   Ja, jeg ved godt, der går lidt tid imellem indlæggene nu når jeg er startet på job :) Sorry! Men tak for din kommentar. Sådan et hverdagsindlæg kunne jeg helt sikkert godt strikke sammen. Tak for inspiration, og tak for dine meget søde ord :-*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Kunne du være interesseret I at fortælle lidt mere om hvad dit nye arbejde indeholder? Selvfølglig helt okay hvis du vil holde det privat :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Kathrine

   Det vil jeg da gerne :) Jeg sørger for at hele kontoret spiller – alt fra rengøringsfirma, plantefirma, rejser, holder orden på hele kontoret, booking af diverse ting, passer telefonen, er kontaktperson på alt det praktiske og så videre, og så videre.. Det er meget alsidigt og der er meget endnu :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Vil gerne vide hvad dit arbejde er helt specifikt? Hvem har du fået arbejde hos? Hvad er din “job titel”? Ect. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Kathrine

   Min jobtitel er office manager. Jeg sørger for at hele kontoret spiller – alt fra rengøringsfirma, plantefirma, rejser, holder orden på hele kontoret, booking af diverse ting, passer telefonen, er kontaktperson på alt det praktiske og så videre, og så videre.. Det er meget alsidigt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det føles godt