Hej weekend

Sæt navn i tøjet

p7291210
p7291215
Sponsoreret af Identiketter

Tøj, der bliver væk i institutionen eller bliver lagt allernederst i ‘glemt tøj’-kassen, fordi der ikke står navn i – det er den klassiske børnehave og vuggestue situation. For vores vedkommende er det sket et par gange de sidste tre år, og jeg tænker lidt, at det næsten er uundgåeligt? Sko og den slags får en tusch i foret, men tøjet er jeg personligt ret dårlig til at navngive. Men hvis man har noget kært, er det en nødvendighed, at der står navn i. Jeg har især erfaret, at tøjet bliver ekstra meget væk i børnehaven. Børnene tager selv tøjet af-og-på, og der er ikke det samme overblik over deres ting, som der fx er i vuggestuen. Så børnene får ikke altid lagt deres ting det rigtige sted, og så har vi balladen. Jeg har ofte stået på hovedet i ‘glemt tøj’ og fundet diverse ting og sager, som vi manglede.

Derfor har jeg været inde hos Identiketter, som laver navnemærker, der kan sidde på alt fra flyverdragten til madkassen. Her har jeg lavet navnelapper til Vega’s og Sylverter’s grej i institutionen. Der var mange muligheder for valg af logoer og farver, og istedet for at tænke på, hvad jeg synes ville være pænt, valgte jeg to designs som jeg tror, de vil kunne lide. Navnelapperne er strygefrie (yderst vigtigt!), og klistres på vaskeanvisningen eller tøjmærket i nakken. Så undgår man, at vandet trænger ind gennem tøjfibrene og ødelægger limets egenskab til at klæbe på mærket. Lapperne er meget nemme at sætte i tøjet, og de ryger ikke af i vask :) I kan se de mange muligheder her. Identiketter anbefaler, at man lader mærkerne sidde i 24 timer inden man vasker tøjet.
Et stort plus jeg opdagede, da jeg sad og lavedede indlægget her, er, at Identiketter har fået høj rating på Trustpilot, hvilket gør at jeg som forbruger føler mig tryggere. Har I det også sådan?

p7291211 p7291212Når man bestiller hos Identiketter får man mange mærker, så jeg har stadig en hel del arbejde foran mig med børnenes tøj, overtøj sko mm. Jeg er ret vild med, at de også kan kommes på madpakken. Jeg har indtil videre brugt mærkerne fra en dynamo, men det løsner sig hurtigt efter en tur i opvaskeren.

Håber, I kan bruge mit lille tip til noget, og ellers ønsker jeg jer en dejlig solskinsdag <3

P.S. Den blå- og hvidstribede bluse er Sylvesters og er fra Noa Noa Miniature. Den er simpelthen SÅ blød og lækker. Jeg kan ikke finde den online, men købte den selv i BabySam med 50% :)

 
   

Skal du være den første, der kommenterer?

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej weekend