Med smil og nyt hår

Når solen skinner

ab4b18f2-2723-4f9d-87fe-b8088f635d81 Long time no see. Den dårlige samvittighed trykker, og det er egentlig ikke fordi jeg mangler indhold, jeg har bare manglet noget andet – som jeg ikke helt kan sætte ord på. Men her til aften fik jeg lyst til skriverier, for jeg kunne alligevel godt mærke, at jeg manglede noget.

Alt er stadig fryd og gammen, og jeg nyder vores hverdag og stabiliteten heri. Hold op, hvor er det fedt at have så meget ro på. Det afspejler sig virkelig i vores familie og overskud. Det er lige hvad vi har brug for i vores liv. Men det hersker der vist heller ingen tvivl om længere, vel? Jeg kunne snildt skrive endnu et hverdags indlæg om min sprudlende hverdag, men for ikke at kede jer ihjel, kommer i stedet nogle ting, som jeg synes er ret nice lige pt:

 1. Penge tilbage i SKAT. En del faktisk. Og så kan man så diskutere, om jeg bare har været sindssygt dårlig til at regne eller hvad der sker. Mit eget gæt er, at det har været hele det her år med barselsdagpenge og alt det, der har lavet kuk i det.
 2. Børnene har sovet igennem i over to uger and still counting. Det er helt vildt, hvilken forskel det har gjort for dem begge, at sove sammen. Vega vågnede ofte før, fordi hun var utryg, men nu snorkbobler hun hele natten igennem, fordi hun finder stor tryghed i at have ham ved sin side. Det samme er gældende for Sylvester, er jeg sikker på. Det er så fedt – især for os forældre. Det kan godt nok mærkes i hverdagene. De sover fra 18/19-05.30 hveeeeer dag.
 3. Den gode træningsrytme er stadig kørende. Jeg kan sagtens mærke, at motivationen daler lidt efter snart tre uger – men vi holder i, og det kan både ses og mærkes. Det er slet ikke fordi det bare kører på skinner og ikke skal planlægges og prioriteres, men vi er begge to inde i en rytme, hvor Rune træner man, ons og fre, og hvor jeg træner tirs, tors, lør – og så træner vi begge to søndag også. Måske jeg alligevel når at blive nogenlunde bikiniklar for første gang i tre år?
 4. Det er svært at få armene ned over, at der ligeså stille kommer flere og flere plusgrader på termometret. Det kan virkelig mærkes, at der er forår i luften. Jeg nyder især, at jeg ikke behøver lag-på-lag-på-lag-på-lag-på-lag outfits. Specielt i dag er den første dag, hvor jeg har følt, at foråret virkelig er kommet til, og det har givet mig det højeste humør.
 5. På lørdag skal jeg ud med mine bedste veninder, og jeg glæææder mig! Det er ved at være meget længe siden, så jeg ser frem til at hoppe i kjole og stiletter og grine natten lang med mine tøser.
 6. Det er mere eller mindre sikkert, at vi igen drager mod Italien til sommer. Nærmere Toscana, hvor vi også tilbragte en uge sidste år. Denne gang bliver det i hvert fald 10 dage, da en uge bare ikke er nok. Man bruger altid lige et par dage på at falde til.

img_0790
Pæn, pæn, pæn lampe til børnenes værelse (str. mellem). Åhhh, jeg ønsker mig sådan en eller anden genial opbevaringsløsning. Måske IKEA’s ‘STUVA’?

cc80ffa4-ebf4-4c11-bb19-9b7895df4691Mit nye hår, som jeg eeeelsker :) Hvad synes I?

Da jeg havde fri i dag, smuttede jeg forbi H&M, da børnene skulle hentes af mormor. Sylvester er på 0,5 vokset ud af alle sine bukser, og ligemeget hvilke han har på, viser han sine små ankler. Han bruger allerede 92, er det ikke sindssygt? Han er dog ret slank, men virkelig lang. Jeg endte med at købe fire par bukser, en t-shirt, to bodies og lidt til Vega. Så burde den garderobe gerne være intakt i et godt stykke tid endnu. Aftenen brugte vi hos min familie, med god mad og alt hvad der hører til.

Nu vil jeg hoppe i seng, og så lover jeg, at jeg nok skal kigge ind lidt oftere x

 
   

2 kommentarer

 • Anonym

  Hej Emma
  Jeg har lige et praktisk spørgsmål. Har selv en søn på 4 mdr og vi er begyndt at putte ham omkring kl 19 (i stedet for han går i seng med os). Og synes det fungerer godt. Bortset fra han jo selvfølgelig vågner meget tidligt.
  Ulempen er, at jeg synes det er svært at lave noget om aftenen. Feks spise ved familie eller venner. Hvad gør i med børnene og deres puttetider, når i spiser ved din familie? Tænker Vega måske er stor nok til at komme senere iseng i weekender – men bliver Sylvester ikke mega overtræt, hvis han ikke kommer i seng til normal tid? (Det gør vores søn)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Kathrine

   Ja, den er altid lidt svær. Da begge mine børn var fire måneder, kunne de sove hvor-som-helst. Men det går selvfølgelig over. Det er altid et problem, det når små børn skal sove ude. Vega er, som du også selv skriver, stor nok til at være længe oppe. Sylvester bliver træt kl 18-19, men kan godt holde sig til kl 20. Så falder han bare i søvn i bilen. Men når vi fx spiser hos vores familie, så er det for det meste altid hvor børnene bliver strukket lidt. Det kan vi ikke undgå. Han bliver heldigvis ikke overtræt. Begge børn falder i søvn i bilen og kan puttes med det samme, når vi kommer hjem. Så vi har aldrig oplevet det med overtrætte børn rigtigt. Så jeg har desværre ikke noget gyldent råd, men et råd har jeg, og det er: væn din søn til at sove ude, og sove i uvante rammer. Det kommer kun godt igen. Hvis I er hjemme på slaget 18 og aldrig lader børnene sove ude, så bliver det nogle meeeeget lange år med små børn i hjemmet. Håber, du forstår hvad jeg mener :) Begge vores børn kan sagtens puttes alle steder, fordi vi har prioriteret at de skal, så vi ikke altid skal tage hensyn til at skulle hjem.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Med smil og nyt hår