Oh happy days

Mit store puslespil: Hverdag og træning

img_0027

To ting, jeg har rigtig svært ved at få til at hænge sammen. Hvis bare jeg havde flere timer i døgnet. Med fuldtidsjob, hentning af børn, lave aftensmad, putning – og alt det ind i mellem, bliver det der med træning virkelig en udfordring. Det eneste tidspunkt, det kan lade sig gøre, er om aftenen, og det har jeg ret svært ved at forholde mig til. Aftentræning har aldrig været min ting, men det er nu engang sådan det er, hvis jeg ikke vil ende med at ligne min sofa.

På en god uge hvor tingene fungerer, kan jeg træne omkring to gange om ugen. Det er ikke meget, men det er bestemt bedre end ingenting. I og med at jeg kun kan træne så få gange, vil jeg gerne have allermest ud af træningen og komme så vidt muligt rundt, som jeg kan. Derfor træner jeg et full body program, med ekstra fokus på ben og numse, da det er det, jeg allerhelst vil forbedre lige nu. Jeg forsøger at træne med korte pauser, så min træning kun tager omkring én time. Den gode rytme er jeg slet ikke nået til endnu, og det er stadig en kamp for mig, at tage mig sammen. Men jeg har da været afsted nogle gange de sidste to uger, efter jeg er startet på job.

Det er ikke fordi jeg slår mig selv i hovedet over at jeg ikke kan træne mere. For det kunne jeg godt gøre, men vi er to der gerne vil træne, og vi kan af gode grunde ikke gøre det sammen. Derudover prioriterer jeg også bare at slappe af efter en lang og nogle gange hektisk dag, det er virkelig vigtigt for mig.

Jeg prøver at fokusere på alle de små ting, der kan gøre en forskel. Fx at tage trappen så ofte jeg jeg kan, vælge de sunde ting fremfor de mindre sunde, drikke vand istedet for alt muligt andet, og så videre. Det kan godt virke lidt ligegyldigt, men jeg tror på, at lidt er bedre end ingenting, og når jeg ikke har mulighed for mere, må jeg udnytte den tid jeg har.

For at optimere min træning endnu mere, har jeg investeret i en ‘cw booty builder’. Det er et bredt bånd/elastik, der sikrer optimal kontakt til ballerne, og gør at alle øvelser bliver meget hårdere, men ikke mindst meget mere effektive. Man kan mærke forskellen med det samme, og jeg er så glad for, at jeg har købt sådan en sag. Den købes her, hvor I også kan læse meget mere om den. Skaberen bag, Camille Wagner, er virkelig inspirerende, så hvis I mangler lidt motivation, så tjek hendes blog og IG ud.

Faktisk er jeg begyndt at gå med båndet herhjemme også. Det er rigtig godt, da jeg hele tiden skal sørge for, det ikke falder ned. Jeg har den derfor også på, når jeg går op og ned ad trappen, og derved får jeg en lille smule træning herhjemme, de dage hvor jeg ikke kan nå i centret. Når jeg har båndet på, er jeg blevet ret god til at lave squats flere gange dagligt, imens jeg tuller rundt herhjemme om eftermiddagen. Igen, mange bække små – gør en stor å.

Jeg har mål og ønsker for min krop, selvfølgelig har jeg det, og i og med jeg har det liv, jeg har, må jeg få det til at fungere på den ene eller den anden måde. Istedet for at se det som noget negativt, at jeg ikke kan træne når jeg vil og kun om aftenen, så prøver jeg at gøre en lille leg ud af, at finde små muligheder for at få presset træningen ind, der hvor jeg kan. Selvom det er svært, altid at tænke sådan. Det er mine tanker om træning og sundhed lige nu, måske ændrer det sig, når jeg får mere rytme i min hverdag. Jeg håber, jeg får mere overskud med tiden.

Hvordan får i presset træning ind i en travl hverdag med job og børn? :)

 
   

8 kommentarer

 • Sandra

  Har du et link eller navn på kjolen? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Har ikke lige yderligere råd, synes du gør en brag indsats. Men, hvor er kjolen fra? 😍👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie k

  Hvor er den fine kjole fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hvad med noget hjemmetræning om aftenen? Jeg har selv nogle håndvægte, elastikker og bodybar, så jeg kan styrketræne hjemme (og ja indrømmet, det blev brugt meget i starten, men det er ved at være længe siden jeg har hjemmetrænet nu;) )… Det giver hvertfald godt og det sparer én for en masse tid. Hvis man altså kan sparke sig selv igang, når det er derhjemme:) Evt kombinere det med en løbetur? Det er ligetil og samtidig tidsbesparende…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Kathrine

   Jaa, jeg har overvejet det, og prøvet hjemmetræning flere gange. Men jeg kan virkelig ikke finde motivationen. Men du har helt ret, det ER smart :) Jeg løb engang rigtig, rigtig meget. Men det var før jeg fik børn.. Jeg burde også begynde igen, for jeg holder virkelig meget af det.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oh happy days