Når online shopping er i top

Mandags tip: The Wet Brush

 photo 2-640-x-480.jpg

Forget Mason Pearson! Eller ej, det skal man nok ikke. Men hvis man ikke vil give mange hundrede kroner for en børste, så findes der et virkelig godt alternativ. Min veninde holdte fødselsdag i går, og i gave fik hun ‘The Wet Brush’. Jeg har aldrig hørt om børsten før, men man kan læse meget mere HER. Det er noget med, at den er genialt til vådt hår, ikke knækker hårene, og meget mere! Jeg vil ikke gå i detaljer omkring den, for jeg ved som sagt ikke så meget. Men(!) jeg var så heldig at prøve den, og jeg lyver ikke, når jeg siger, at jeg var helt målløs. Ha ha. Mit hår er fuldstændig ødelagt efter jeg er gået igang med ‘projekt blond’, og det er utroligt svært at rede ud. Men ‘The Wet Brush’ efterlod mit ret krusede hår, helt blødt og glat. I kan godt høre, at jeg er imponeret, ikke? :)

Hvis du bor i Aarhus ved jeg, at du kan købe den hos Frisør Poul M i Jægergårdsgade for omkring 100 kr, men den kan garanteret også støves op mange andre steder, også på nettet, selvfølgelig. Jeg skal I hvert fald have fingre i en, det er helt sikkert.

Blot et lille tip givet videre på den her grå mandag morgen x

 
   

5 kommentarer

 • Katrine

  Du burde virkelig prøve en Tangle Teezer! Den er genial! Jeg køber mine over nettet til ca. 80 kr. og har set dem i Matas til 150 kr. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Tangle Teezer er kun god til folk med tyndt hår. Jeg har meget hår og for mig klarer den kun det yderste lag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Larsen

  Jeg fik børsten i en Goodiebag for et par måneder siden, og jeg er helt solgt. Den er så lækker at bruge, og den er virkelig skånsom.
  I starten synes jeg ikke den tog ordenligt “ved”, men nu hvor jeg ha vænnet mig til det synes jeg det er rigtig rart at den er så skånsom. her til morgen brugte jeg faktisk lige min gamle børste – AV! Jeg går aldrig tilbage igen!
  Uanset om den er på bud eller ej, er den virkelig pengene værd! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Man kan også købe den i Normal, hvis man vil spare lidt penge (:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når online shopping er i top