Tid til mig

Madplan, Instastories og en vinder

thumb_P4243396_1024Det er blevet torsdag, og det betyder, at weekenden er lige om hjørnet. Det gør mig glad. Om lidt kommer min veninde, der til daglig bor i København, så det er altid et meget glædeligt gensyn, når vi ses. Sylvester har haft feber de sidste to dage, grundet hans forsinkede 5-måneders vaccine, men den gik heldigvis over i nat, og vi har derfor sovet rigtig godt. Det kan virkelig mærkes. Min mor kommer senere, og henter også Vega i vuggestuen. Jeg tænker, det bliver en ganske glimrende dag.

Herhjemme har vi stort set altid kørt med en ugentlig madplan. Det fungerer for os, og hvis vi ikke gør, så overskrider vi vores madbudget fuldstændig. Vi har dog lige været inde en rigtig dårlig periode, hvor vi stort set bare købte mad fra dag til dag, og det fungerer selvfølgelig overhovedet ikke. Men I denne uge hankede vi op i os selv, og fik madplanen på banen igen. Alle vores måltider er uden ris, pasta, kartofler mm, og så er det vigtigt, at det er nemt og ikke vildt tidskrævende. Det er primært mig, der står for madlavningen, da R arbejder sent, og jeg gider ikke bruge lang tid på det til daglig. Men jeg tænkte, at det måske var en ide at dele vores ugentlige madplaner herinde, hvis der er stemning for det? Det gør også, at jeg skal lave den hver uge, og det tror jeg, er motiverende for mig. Vi forsøger at have mindst én dag med fisk, én dag uden kød og så spiser vi ellers kylling og oksekød. Det er meget, meget sjældent, at der sniger sig svinekød ind på menuen. Hvis I ikke orker at kommentere, kan I bare ‘like’ opslaget på den lille Facebook-knap nede i bunden, så regner jeg det for et ‘JA’ :)

Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at der er kommet Stories på Instagram. Personligt synes jeg, det er ret fedt. Jeg kan egentlig godt lide, at det hele er samlet i én app. Selvfølgelig har Instagram ikke alle de filtre og funktioner, som der er at finde på SnapChat. Meeeen, det er vel ikke det, der er det vigtigste. Ikke fordi jeg siger, at jeg bedre kan lide den nye funktion på Instagram fremfor SnapChat. Jeg tænker, at jeg afventer lidt. Det eneste ‘minus’ er, at man på Snapchat jo selv har valgt, hvem man følger, og på Instagram kommer der Stories frem på alle dem man følger. For mit vedkommende er jeg ikke interesserede I at se Stories fra alle dem, jeg følger på Instagram. Men så må man jo bare springe over dem.

Men i den forbindelse vil jeg høre jer, hvad I bedst kan lide? Nu tænker jeg på jer, der følger mig på SnapChat. Er I mest til at jeg fortsætter på snappen, eller går over til Stories på Instagram? Hvor vil I helst følge med? Jeg tror, at jeg til en start laver lidt begge dele – men det kan jeg nok ikke overskue på længere sigt. Jeg synes, det er rigtig hyggeligt at lade jer følge med bag kulissen, og derfor vil jeg jo gerne høre, hvad I foretrækker. Så lad mig endelig høre fra jer i kommentarfeltet, hvis I har lyst til at dele :)

Så der er lige to ting, I skal tage stilling til – jeg håber, det går! Det vil I hvert fald betyde meget for mig, hvis I vil tage stilling.

Jeg har også fundet en vinder af Urtekram konkurrencen. Det er forresten vildt fedt, at I var så mange der deltog. Vinderen blev: Sofie R. Stort tillykke! Jeg har sendt en mail x

 
   

15 kommentarer

 • Trine Jepsen

  Ville være skønt med inspiration fra madplaner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise T

  Madplan- ja tak :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jas

  Snapchat :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Det er en god idé med madplan – kunne altid brug lidt inspiration til vores! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Vildt god ide med madplanerne på bloggen. Vi lever so jer og også efter madplaner – og jeg trænger altid til lidt ny inspiration.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Det ville være super dejligt, hvis du havde lyst til at dele jeres madplan hver uge! Jeg kunne godt bruge noget inspiration. Og så ved jeg godt, jeg næsten skriver det, hver gang jeg kommenterer, men nu skriver jeg det igen: du er bare såååå flot :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Frier

  Super ide med madplan :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ja til madplan :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Super god idé med madplan! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Snapchat :-) Og meget gerne madplaner, har selv en datter som er lige et par uger yngre end Sylvester, og det der med at få laver ordenlig mad er ikke min stærke side :-P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke B

  Ja tak til madplan, det kunne være en fin inspiration:) Ang.snapchat og stories, måske du engang imellem kunne lægge dem herinde? Kunne være der var andre end mig der er typen som kun holder sig til at følge med på blogs.. :) Obs. Smuk læbefarve – hvad pryder dine læber? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Kathrine

   Jo, jeg kan godt lægge min story herind – når jeg synes den er ‘værd’ at dele. Der skal alligevel en del snaps til, for at den bliver bare lidt lang. Og tak! Det er Bobbi Brown – Tawny Pink.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Snapchat! Og ja tak til madplaner :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg synes helt klart stadig Snapchat er det foretrukne medie. Men det ville selvfølgelig ikke gøre noget, hvis du opdaterede begge steder :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid til mig