Min urealistiske drømmemorgen

Månedens Goodiebox favorit

 photo b0e25fbe-4e7b-4882-834e-53a1a4e78370.jpg

Så modtog jeg endnu en lækker box fyldt med fine produkter i forskellige størrelser. Jeg synes, det er så hyggeligt at modtage min månedlige GOODIEBOX. Det er sådan en skøn hverdagstreat, og mange af de produkter jeg har modtaget igennem tiden, er gået hen og blevet favoritter i min makeuptaske.

Garnier BB-Cream Original i ‘Light/Claire’ 15ml
Jeg har faktisk brugt denne BB-cream siden jeg modtog boksen her i starten af august. Det er en genial måde at få en fin glød på, uden at gøre ret meget. Jeg bruger den i hverdagene efter min dagcreme, og inden jeg lægger min makeup. Den er især god, når man som jeg har travlt om morgenen, og makeup ofte bliver nedprioriteret.

Den er faktisk på tilbud i Matas webshop lige nu til 45 kroner for 50ml.

Hvis I ligesom mig vil forkæles én gang månedligt, kan I tilmelde jer GOODIEBOX her.

 
   

2 kommentarer

 • Anne

  Ejj, har du allerede fået månedens goodiebox? :) Jeg meldte mig til konceptet for et par uger siden, så jeg venter spændt på min første goodiebox :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Kathrine

   Hej Anne. Nej det her er boksen fra august :) Septemberboksen bliver sendt ud i uge 38.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min urealistiske drømmemorgen