Leo

Lørdag og James Bond

  Hej med jer x Og velkommen. Håber, I kan lide det nye layout ligeså meget som mig! Jeg er især vild med, at der ikke er så mange og så store bannere (reklamer) herinde. Den slags kommer der nok lidt af herinde, men på ingen måde i samme størrelsesorden som før :)

I dag er det lørdag og det har været en ret lang dag indtil videre. Vega vågnede først kl 05.30, hvorefter hun fik en sut og sov til 06.15, men jeg har jo stadig været oppe siden halv seks, da jeg jo ikke nåede at komme ned i en dyb søvn igen. Hun har virkelig været en bisse hele formiddagen, og det er bare ikke en god kombination når man selv er møgtræt. Derudover sov hun kun 30 minutter da hun skulle sove lur, og derfor blev hun puttet igen kl 14. Hun skal nemlig sove hos mormor i nat, og det er synd for både mormor og Vega, hvis der er underskud på træthedskontoen hos en 20-måneder gammel tumling.

R og jeg skal nemlig til firmafest på hans arbejde i aften. Der er lejet en hel sal i Cinemaxx, hvor vi alle 150(!) skal ind og se ‘Spectre’, og derefter spisning og stor fest. Der er selvfølgelig James Bond tema, og det er bare det sidste jeg orker med den her mave. Jeg tror, jeg ender med at hoppe i en af de sikre kjoler og så pifter det hele op med makeup. Men jeg glæder mig til at se filmen og ikke mindst til en aften ude :) Det bliver nok en af de sidste. Jeg bliver i hvert fald heller ikke den der går sidst i aften, nok nærmere omvendt. I går præsterede jeg at gå i seng kl 21, efter en lang kamp med mine øjenlåg.

Jeg nåede lige et hurigt toiletselfie, og nu begynder filmen faktisk! 

Ha’ en skøn lørdag :)

   

8 kommentarer

 • Hej Emma! Det har godt nok ikke så meget med din blog at gøre, men ville lige fortælle dig at jeg bor i Australien og har set dit billede hænge 3 forskellige steder indtil videre: en bank i Melbourne, et asiatisk supermarked(??) i Mildura, og lige nu er jeg gået forbi en tandklinik i Sydney ? You know you’ve made it when…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Emma. hvorfor kan jeg ikke få lov til at følge dig på instagram? Jeg har ansøgt om at følge dig, men jeg tror du siger ‘nej’ for dagen efter kan jeg gå ind og trykke på knappen igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emmakathrine

   Hej Sofie. Det ved jeg ikke? Jeg plejer at godkende de fleste. Hvad hedder du på Instagram? Så skal jeg nok godkende dig :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Det er så fint et design!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • :)

  Jeg er fan er det nye layout i hvert fald! Det virker meget mere enkelt og stilfuldt.

  Hvad er det for en jakke/trøje du har på? Den ser fin ud. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • emmakathrine

   Tusinde tak, det er også min mening :) Det er en vintage cardigan/pels jeg har købt i NY, så den er nok desværre ikke til at støve op :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leo