Babyværelse: Sengerand

Lørdag morgen

 photo P3070857.jpg
^ Vega øver sig på sit ømme modellook

 photo P3070870.jpg
^ Spiser heeeelt selv! Jeg er en stolt mor :)

 photo P3070878.jpg
^ Katten

Vega er begyndt at vågne kl 06. Jeg kan godt give hende sutten, og så sover hun videre i 45 minutters tid – men jeg falder jo ikke ordenligt i søvn igen. Dét kombineret med, at jeg først sov kl 02 er ikke særlig lækkert. Det var heller ikke meningen at jeg skulle så sent i seng, men nogle gange er det bare sådan, uden at komme mere ind på det. I hvert fald har det resulteret i 4 timers søvn, og det kan jeg slet ikke fungere med. Jeg bliver dårlig og det føles lidt som tømmermænd. Da klokken var 06.45 gik vi ind i stuen og lukkede døren, så kunne Vega nemlig tulle rundt derinde, imens jeg kunne ligge på sofaen og holde øje med hende igennem de to smalle sprækker i mit hoved. Igen, søvn er så undervurderet!

Nu sidder vi halvanden time senere i køkkenet og jeg er stadig ligeså træt. Vega spiser havregrød – selv! Så kan moren nemlig blogge imens. Jeg er så træt, at jeg åbenbart har vendt min sweater forkert. Pænt, ikke? Det er faktisk det første billede af mig herinde all natural, men sådan kan jeg også se ud – méd rander under øjnene (de er værre i virkeligheden).

Jeg håber, at jeg lige kan få en lille lur, når Vega skal sove her om en times tid :) I går bestilte vi græsk mad og så X Factor, og i dag i dagtimerne har vi absolut ingen planer. Jeg elsker det! Så er der plads til alting og ingenting. I aften skal vi spise hos mine svigerforældre, så vi får en stille og rolig weekend. Just how I like it :)

 Vi blogges ved x

 
   

Skal du være den første, der kommenterer?

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babyværelse: Sengerand