New in // Lidt guld og grå

Konge weekend jo

 photo DSC_0819.jpg

Jeg synes godt nok min mave vokser og vokser. Men jeg føler ikke at den er så stor som det ser ud på billedet? Men det må den jo være. Kjolen jeg har på, har jeg haft siden jeg var 16 år. Jeg har været ved at skille mig af med den flere gange, fordi den på daværende tidspunkt ikke lige var mig. Men jeg gemte den altid, fordi jeg tænkte, at den ville være god, når jeg engang blev gravid. Jeg havde nok ikke lige regnet med, at det allerede ville være nu, at jeg ville være gravid, men under alle omstændigheder er kjolen helt perfekt til formålet.

Som overskriften siger, så går jeg en rigtig god weekend i møde. Om nogle timer skal jeg mødes til kaffe med mine børnehave/folkeskole-veninder, som jeg har kendt i over 18 år. Derefter hjem til Anna og lave aftensmad, og så ud og fejre at vores kære diskodasko Kupé fylder 10 år i dag. I morgen holder mine veninder BABYSHOWER for mig :D Jeg glæder mig helt vildt meget, og jeg aner jo intet om, hvad der skal ske. Skal selvfølgelig nok tage en masse billeder.

Ønsker jer en lækker weekend :)

   

4 kommentarer

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in // Lidt guld og grå