Juhuu, jeg har vundet!

Koldt med koldt på

 photo Fotor1206181749.jpg
Jeg sidder lige og fjoller foran Photobooth, med kraftige filtre på, så man ikke kan se mine hævede øjne og løbende næse. Jeg er max forkølet! I har efterspurgt flere billeder af mig herinde, og jeg ved jo godt, at jeg halter rigtig meget på den front. Sagen er bare den, at mine dage lige pt ikke er så forfærdeligt spændende, og derfor ser jeg af gode grunde heller ikke så spændende ud selv. Men jeg ved godt, at jeg lige må oppe mig lidt, hvis jeg vil ordenligt ind i det her blogger-game, I know, I know. Her er i hvertfald lidt billeder fra lige nu. Eller for 10 minutter siden.

Jeg er faktisk på vej ud af døren, selvom jeg ikke er meget for det. Det er så elendigt koldt. Overlevede i Bodil i går? Jeg skal mødes med to af mine bedste veninder, hvilket jeg glæder mig virkelig meget til. Det er så længe siden, at jeg har haft en helt almindelig aften med dem, med god mad, film og tøsehygge. Vi må hellere nyde det imens vi kan, inden den lille mus kommer til februar, så bliver der nok ikke så meget tid til den slags. Der er 10 uger tilbage! Shit.

 
   

Skal du være den første, der kommenterer?

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juhuu, jeg har vundet!