Barselsrytme, eller mangel på samme?

Kan vi lige prøve igen?


Vi har alle sammen sovet over os her til morgen. Min kæreste, som faktisk er den eneste, der skal være et bestemt sted på et bestemt tidspunkt om morgenen, sprang op kl 09. Han har lige fået en Samsung, og der bliver snooze-funktionen åbenbart ikke ved, ligesom på iPhone. Det skøre var bare, at Vega heller ikke var vågnet endnu. Jeg kan ikke huske, hvornår hun sidst har sovet så længe. 
Sylvester havde været vågen kl 06.30, hvor han fik mad og faldt i søvn igen bagefter, så han kunne heller ikke bidrage til at vække resten af sin familie. Det resulterede så i, at jeg nu sidder med den ledeste hovedpine og er skrupforvirret, fordi at klokken snart er 11, og min dag først lige er gået i gang. 

Jeg er gået alt for sent i seng de sidste par dage, og det kan virkelig mærkes. Jeg er en af dem, der helst skal gå i seng kl 22, for at have det optimalt dagen efter. I går blev den 00.30, og det kan mærkes nu.

Men ellers har vi haft en virkelig dejlig weekend. At vi ingen bil har (før i morgen!!!) gør, at vi er ret bundet. Vi kunne godt pakke hele familien ned og tage bussen, men det kommer bare ikke til at ske, vel? Det skal jo ikke være på bekostning af det sjove. Vi har fået malet næsten hele den facade, der vender ud mod haven, grillet en masse, set film og haft søde børn. En dejligt afslappende weekend med perfekt vejr. Som I kunne se på snappen i går, rendte jeg rundt og malede i bikini : )

Men nu ligger jeg i sofaen, og prøver virkelig at samle kræfter til dagen. Jeg er møg træt, har hovedpine og er ærlig talt lidt ved siden af mig selv. Jeg skal tisse, men toilettet er nedenunder, og jeg har to pelsede dyr liggende på mig. Måske jeg burde sove lidt, og så skal jeg virkelig tidligt i seng i aften! 

Håber, jeres dag er startet lidt bedre end min ; ) x

   

Skal du være den første, der kommenterer?

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barselsrytme, eller mangel på samme?