Torsdag morgen

Juhuu, jeg har vundet!

 photo Skaeligrmbillede2013-12-06kl160105.png

En ting de fleste ikke ved om mig er, at jeg deltager i rigtig mange konkurrencer på nettet. For det meste de konkurrencer der bliver afholdt i blogland. Tænk hvis jeg vandt jo! Jeg vinder dog aldrig, hvilket er ret sørgerligt – men sådan er det desværre. Sidst jeg vandt noget var i 2010, hvor jeg vandt Kanye’s ‘My Beautiful Dark Twisted Fantasy’ i en konkurrence Universal holdte. Det var stort. Men (!) nu har jeg endelig vundet igen, og denne gang er det ikke bare hvilken som helst præmie. Jeg har nemlig været så møg heldig at vinde Braun Silk Épil 7 epilatoren! Juhuuuuu, min begejstring vil ingen ende tage :D Jeg har, siden den kom på markedet, gået og sukket efter den, især efter alle de gode anmeldelser den har fået.

Jeg modtog den med posten i forgårs, har opladt den, og prøvet den kort i går i badet. Hold nu op en effektiv og smertefuld satan! Jeg skal selvfølgelig nok, hvis I er interesserede, give en lille anmeldelse af den – men der går nok lidt tid, for lige pt kan jeg ikke bruge den så mange andre steder end under armene, da jeg ikke er så mobil pga. en kæmpe mave ;) Men allerede nu, forstår jeg folks begejstring. A must have, I must say.

   

3 kommentarer

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdag morgen