En update og søndagsshopping

Jeg glæder mig

Processed with VSCO with hb2 preset.. til at vågne op i morgen og have alt den tid i verden, vi har brug for. Vores hverdagsmorgener er ofte ret stressede, fyldt med rutiner og et hurtigt hej-heej, inden jeg skynder mig afsted og kysser mine tre dyrebareste farvel. Men om lørdagen skal vi for det meste ingenting de første par timer, og vi kan bruge tid med dyner i sofaen, nattøj langt op ad formiddagen og hvad der nu ellers hører med.

.. over at mine tænder faktisk havde det godt, og at jeg stadig er ‘grøn patient’, selvom jeg ikke har været til tandlæge i to år. Jeg har aldrig hadet at være til der, men i dag synes jeg overhovedet ikke det var sjovt. Det var både irriterende, gjorde ondt og skulle bare overstås. Hm.

.. til at hive nogle timer ud til kæresteri i morgen, imens børnene skal hygge hos deres mormor. Planen er brunch og hvis vi kan nå det vi gerne i Grossererbadet. Åhhh jeg glæder mig til vi kan gøre det helt samme, men bare sidde udenfor med bare ben og med solen i ansigtet.

.. over at min dårlige samvittighed over manglende gå-ture endelig kan lettes lidt fra mine skuldre, for vi har nemlig fået en hundelufter! Jeg elsker vores hunde, så himmelhøjt, men deres gåture bliver nedprioritet i hverdagene, fordi vi har vores lille have. Så jeg er lykkelig over, at der nu kommer en sød pige et par gange om ugen og går med dem :)

.. til at tilbringe resten af weekenden med min familie, som jeg ikke føler jeg ser særlig meget til hverdag. Selvom det jo er løgn, for det gør jeg. Men slet ikke så meget, som jeg ønsker, og alt den tid vi bruger sammen er meget på det praktiske. Det er min fjerde uge på arbejde, og jeg sætter mere og mere pris på mine weekender.

.. til at fejre Vega på lørdag, når hun fylder 3(!!!!!) år. Det bliver den hyggeligste dag, og vi mangler stadig en gave?!

.. over at februar er en kort måned, og marts bliver måneden, hvor jeg får min første fulde løn. Derudover er marts også den første måned i foråret, og så kan det da kun blive varmere!

.. over at jeg har fået fingrene i de her lækre støvler (affiliate), som har været på min ønskeliste så længe jeg kan huske. Nu kan resten af den her p**vinter komme an, for mine fødder fryser ikke længere!

GOD WEEKEND x

 
   

Skal du være den første, der kommenterer?

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En update og søndagsshopping