Indretning: IKEA BESTÅ

Jeans til små strutmaver

 photo P9022112.jpg
 photo P9022116.jpg

For det første: Hvor svært kan det lige være, at tage billeder af et par jeans på en 1,5-årig? SVÆRT!

Forleden aften var jeg til et skønt arrangement hos Milk Copenhagen, hvor de præsenterede deres nye AW15 kollektion. Jeg skal være helt ærlig og sige, at jeg ikke kendte meget til Milks tøj, men jeg var simpelthen så glad for, at jeg var inviteret med til eventen. Ikke nok med at vi fik skøn mad, så var det også en virkelig hyggelig aften med søde bloggere og rigtig god snak. Derudover er deres nye kollektion SÅ fin, med de fineste prints og materialer. I kan se det hele her.

 photo P9022129.jpg
 photo P9022130.jpg

Men det, det hele egentlig skulle handle om, er jeans. Vi kan vist godt blive enige om, at noget af det sødeste, er små jeans til små børn – især blebørn. Jeg kan i hvert fald ikke stå for det. Problemet med jeans er bare, at de ofte er lidt stramme i livet, hvilket ikke passer særlig godt til den slags strutmave som Vega render rundt med. Den er altså ikke for sjov, siger jeg jer!

Milk Copenhagen har lavet nogle lækre jeans med justerbar elastik i taljen, som går helt ned i str. 92. De er nemme at få på (og af), og strammer ikke i livet. Så nu er minidamen ejer af sine første, rigtige jeans. Yay! Find dem her.

   

2 kommentarer

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indretning: IKEA BESTÅ