Vi skal også tale om de gode fødsler

I tosomhedens navn

img_7763I starten af ugen vidste jeg slet ikke, at vi på skulle være alene i aften. Altså mor og far uden børn. Aftalerne med Vegas far er altid lidt løse, og vi havde ingen planer om, at få Sylvester passet. Men nu er det fredag, vi spiste aftensmad kl 20 istedet for kl 17.30 (steaks, bearnaise og smørstegte gulerødder btw), vi har set ‘Superrig i Slummen’ og det sidste af ‘Vild med dans’, og nu sidder jeg i sofaen og har de næste timer foran mig – for jeg behøver ikke gå i seng på et bestemt tidspunkt. At jeg så automatisk vågner kl 08 i morgen (senest) er en anden sag, så jeg kan ikke ignorere min døgnrytme helt. Men at jeg får 6-8 timers sammenhængende søvn siger vist det hele. Lige den del er faktisk det bedste.

Nogle gange har jeg tænkt, om jeg ofte nævner det der med, at vi trænger til at være uden børn/være alene mm. Altså for ofte. Det ved jeg ikke, om jeg gør. Hvis jeg gør, er det måske bare fordi, at når vi så endelig er alene, så er det bare sindssygt rart og ja, tiltrængende! Jeg synes at vores hverdag er lidt hårdt lige pt. Trods at jeg faktisk er på barsel. Det går meget op i praktiske ting og børn, børn, børn – og ikke altid på den fede måde. Det er måske derfor jeg har givet mere udtryk for manglen på tosomhed herinde. Alt kan misforståes herinde, men jeg har ikke behov for at pointere, at jeg elsker at bruge tid sammen med mine børn. Men det gjorde jeg vist lidt alligevel.

Der er meget uro i mit liv for tiden, alene pga. at jeg ikke kender til min situation efter barslen. Det kan måske gå lidt ud over mit overskud, og derfor er det også bare ekstra rart med de her dage. I hvert fald overnatter Vega hos sin far i nat, og Sylvester bliver passet hos mine svigerforældre. Jeg har brugt dagen hos min veninde sammen med Sylvester, et selskab jeg nyder så meget. Vi har generelt bare haft en rigtig god dag. Apropos min veninde, så er hun lige kommet ud af et forhold på 10 år som 27-årig, har nu fundet sig selv på ny, og er gladere end nogensinde. Er det ikke vildt? Jeg er så overdrevet glad på hendes vegne. Livet kan virkelig overraske – også positivt.

Håber, I får en fantastisk weekend – det gør vi x

 

 
   

1 kommentar

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi skal også tale om de gode fødsler