Where the magic happens

Hjemme igen

Hej med jer! Jeg er hjemme igen efter en helt fantastisk weekend, som blev tilbragt utrolig langt væk, nemlig på (i?) Nykøbing Falster. Det er saftsusme langt væk fra Aarhus, især når man ikke har bil. Vega, Emil og jeg har været til fodboldcup, som er en årlig tradition mellem Emil og hans venner. Så alle drengene tog kærester og babyer med, og sammen havde vi en skøn weekend med en masse fodbold, god mad, lange aftener på terrassen, babysnak og hvad der ellers hører til :) Det var hele turen værd, og jeg glæder mig allerede til næste år. Jeg har selvfølgelig glemt at tage billeder under hele weekenden, og jeg har faktisk aldrig brugt min telefon så lidt, som jeg har gjort i weekenden. Det var nu egentlig meget dejligt at holde fri fra telefon, tv, computer og hverdagen. Derfor får i et billedløst indlæg, sorry!

I går var min mor og jeg i Odense med Vega, hvor vi var blevet indkaldt til et tjek, for at se, at alt stadig gik godt efter Vegas operationer. De havde ingen fingre at sætte på hende, og var meget positive. 8 kg ren kærlighed <3 Nu skal vi forhåbentlig aldrig tilbage dertil :)

.. Og og og! Der skete noget revolutionerende i det lille hjem i går. Vega sov nemlig klokken 21.15 efter en omgang amning og godnatsang(e) fra far. 21.15!!! Jeg troede, det var løgn, da hun efter en time stadig ikke var vågnet. Emil og jeg spiste sen aftensmad foran tv’et og snuppede to afsnit af Suits med på vejen inden vi trillede i seng. Kryds lige fingre for, at det er den nye dags(aften)orden herhjemme :)

xx

 
   

Skal du være den første, der kommenterer?

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Where the magic happens