En tur i zoo

Hjem kære hjem

Jeg kunne faktisk ikke finde en mere passende overskrift til dagens indlæg. Vi er hjemme! Hjemme i vores lille, skønne dukkehus. Hjemme i vores kærlighedshule, vores trygge rammer. Det er f-a-n-t-a-s-t-i-s-k!

Vega har ligget på sofaen hele dagen. Hun har stadig lidt feber, og så har hun været lidt mut. Hun virker ret overvældet over at komme hjem, men det kan jeg egentlig også godt forstå. Der er jo rigtig mange følelser i spil, og hun er helt udmattet. Selvom hun har været lidt ved siden af sig selv, kan jeg mærke at hun er meget glad for at være hjemme : )

Der er ikke meget at berette om dagen i dag. Jeg har vasket tre maskiner tøj, pakket ud og taget et langt bad, imens min mor så efter børnene. Badet var nærmest helt symbolsk for mig, jeg følte at jeg vaskede alt det negative af, så jeg er klar til at starte på en frisk. Lidt skørt, men sandt. Derudover har jeg lavet 50 squats, fordi jeg i går begyndte på en 30-day squat challange. I går skulle jeg lave 30, og i dag 50. Jeg var ret optimistisk i dag, da jeg bar på Sylvester imens. Det var møghårdt, og de sidste 10 bed virkelig. Da jeg var færdig syrede mine ben så meget, at jeg næsten ikke kunne gå. Jeg var nødt til at strække ud, og så trippede jeg rundt og sagde: “av, av, av”, ha ha. Det må ha’ set ret komisk ud. Men jeg satser stærkt på, at gennemføre! Min bagdel har aldrig været så lidt lækker, som den er nu.

I morgen skal jeg endelig mødes med min mødregruppe igen, efter at have misset det seks gange. Det glæder jeg mig faktisk rigtig meget til – kaffe og babyer : ) Jeg ville bare lige tjekke ind og sige, at vi er hjemme og at tingene går den rigtige vej. Nu vil jeg nyde resten af aftenen med min kærlighed. <3

   

Skal du være den første, der kommenterer?

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En tur i zoo