Ferie er..

Hej weekend

img_3682 img_3683I onsdags var jeg tilbage på min pind. Det er faktisk ganske smart at starte job op igen midt på ugen, for så får man en blid start. Jeg satte min ‘crooners’ liste på i dag på kontoret, det gav efter min mening den perfekte fredagsstemning! Der var virkelig fredags-ferie-mode over det hele, men det er ret så hyggeligt. Jeg forstår stadig ikke det her sommervejr…. Bliver det overhovedet bedre, inden sommeren er ovre?

Vores fredag står i seriens tegn. Rune og jeg begyndte på Game Of Thrones forleden – seks år for sent, I know. Jeg har faktisk set de første tre sæsoner dengang det kom i 2011, men nåede aldrig videre. Det ér jo bare en virkelig god serie, så nu er vi startet på den igen, og har omkring 70 afsnit at sluge. Jeg elsker at gå igang med en serie sammen med ham :) Vega er i Lalandia med sin far, så vi har kun ét barn de næste par dage. Selvom jeg savner hende, så er det bare med at nyde, at vi kan give ham alt den opmærksomhed.

e6741807-1076-4bd4-ae22-74d9a23acfc5

I morgen skal ud til min far, fordi vi ikke har set dem alt for længe pga. sommerferie OG fordi de lige har fået en otte uger gammel labrador. Jeg dør. Behøver jeg sige, hvor excited jeg er? Er ret spændt på, hvad de to herrer ^ siger til det. I morgen aften skal vi til sommerfest hos gode venner, og vi glæder os rigtig meget. Vi krydser fingre for, at vejret holder x

 
   

Skal du være den første, der kommenterer?

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie er..