Fra barnevogn til baby jogger

Hej weekend

“Hvis I bare vidste, hvor meget jeg har diskuteret med mig selv om, hvorvidt jeg skulle sove eller blogge lige nu. Endnu en ganske forfærdelig nat er overstået, og jeg tænker, at status på vores søvn, eller mangel på samme, skal have sit helt eget indlæg. Jeg er træt på den der måde, hvor man har lyst til at ligge sig i fosterstilling og græde – kender I det? Og ja, jeg har virkelig ondt af mig selv.”

Det skrev jeg kl 09.30 i morges, efter at have afleveret børnene i vuggestue. Og så sov jeg. Nu er jeg vågnet, med et helt andet syn på verden og et meget bedre humør : )

For det er jo fredag, så alt er ikke helt skidt. Overhovedet faktisk. Jeg går en virkelig dejlig weekend i møde. Min kæreste er draget til Købstaden, og returnerer først på søndag. Derfor har jeg proppet min weekend med ting, jeg ellers ikke ville kunne gøre, når han er her – nemlig sleepover(s)! Mine veninder og jeg sov ofte sammen, da vi var yngre, men når man flytter sammen med sin kæreste, får børn mm, er det lige pludselig lidt svært at have overnattende gæster.

I aften kommer Damegruppen på besøg, og er I vimmer, jeg glæder mig. Vi skal vist nok lave Beef Wellington, drikke vin, se VMD(!) og bare nyde hinandens selskab. Selvfølgelig sammen med børnene også. Jeg håber virkelig, at de små krapyler vil give os en fredelig nat. Ikke så meget for mit vedkommende, men mest for deres. Det er hårdt kost, når man ikke er vant til det – men også selvom man er vant til det ;) I morgen kommer min gamle underbo, og virkelig gode veninde også og sover. Så jeg er ret meget oppe og køre over alle de sleepovers, jeg skal hoste i weekenden. Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at jeg virkelig kommer til at savne min mand. Øv, jeg er så dårlig til at være væk fra ham. Men det er jo sundt, som man siger.

Processed with VSCO with hb2 preset

Jeg sidder og tracker hvor langt min baby jogger er i systemet, og tror måske, den kommer i dag. Håber, håber, håber! Ellers skal jeg kører ned og hente min svigermors barnevogn, så Sylvester har noget at sove i i morgen.

Det var egentlig planen, at jeg skulle have trænet, men sådan blev det ikke. Selvom det ellers går godt med det. Nu sætter jeg noget lækkert musik på, rusker op i mig selv og starter min dag x

 
   

Skal du være den første, der kommenterer?

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Hvad har du på hjerte?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra barnevogn til baby jogger